ΕΛΛΗΝΕΣ: Στήριξη στην ελληνική οικογένεια, πάταξη της λαθρομετανάστευσης και χάραξη εθνικής οικονομικής πολιτικής!

Έλληνες  10/07/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Σταύρος Μπιτσικόλης,

υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας

Το Εθνικό Κόμμα Έλληνες ιδρύθηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη με σκοπό να αναδιαμορφώσει το τοπίο στην Ελλάδα!

Στόχος είναι να καταστεί ένα Εθνικό κίνημα με τελικό σκοπό τη σωτηρία της πατρίδας, την ανύψωση του έθνους και την ευημερία του ελληνικού λαού.

Βασική αρχή του κινήματός μας είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός. Πιστεύουμε στον λαό και στη δύναμη που έχει να κάνει την ανατροπή αρκεί να πιστέψει στις δυνάμεις του και να μην φοβηθεί από τις απειλές αλλά και τις κολακείες των λαοπλάνων οι οποίοι κυβερνούν. Κατανοούμε όμως ότι ο λαός θέλει και σωστή καθοδήγηση από ανθρώπους οι οποίοι αγαπούν ανιδιοτελώς την πατρίδα τους και το έθνος τους και ένας από αυτούς είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος το έχει αποδείξει με τις πράξεις του τον ανιδιοτελή αγώνα αλλά και τον άδικο εγκλεισμό του. Θέλουμε την ευημερία του ελληνικού λαού αλλά θέλουμε επίσης με το παράδειγμά μας να δείξουμε στον κάθε έναν ξεχωριστά ότι η προσωπική ευημερία του είναι ευθέως συνδεδεμένη με τους αγώνες που δίνει για το έθνος του και την ανύψωσή του. Όπως οι πρόγονοι, μας έδειξαν ότι μόνο με αίμα και θυσίες κατακτάται η ελευθερία, εθνική και ατομική, έτσι και εμείς κάνουμε κάλεσμα στον λαό να αγωνισθεί με επιμονή και να μην περιμένει τίποτα από ξένες δυνάμεις οι οποίες ενδιαφέρονται μόνο για το δικό τους συμφέρον και επ’ ουδενί για το καλό της Ελλάδος. Αυτή η νοοτροπία είναι άλλωστε και ο βασικός λόγος της κατάντιας που έχουμε φθάσει σήμερα ως έθνος· ο Ελληνικός λαός πίστεψε διεφθαρμένους πολιτικούς οι οποίοι υπόσχονταν εθνική ολοκλήρωση και ευημερία μέσα από την προσκόλληση στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ και όλες οι προσδοκίες διαψεύσθηκαν.

Θεωρούμε ότι βασικός πυλώνας του έθνους μας και της ιστορικής πορείας του είναι η Ορθοδοξία. Οι Έλληνες, τα τελευταία δύο χιλιάδες χρόνια, με το ηθικό σθένος το οποίο δίνει ο Χριστιανισμός κράτησαν την ταυτότητά τους και έφθασαν το έθνος τους σε μεγάλη δόξα ιδίως κατά την περίοδο του Βυζαντίου όπου ο Ελληνισμός υπήρξε κυρίαρχος σε όλη τη λεκάνη της Ανατολικής Μεσογείου. Ακόμα, κατά τα μαύρα χρόνια της Τουρκοκρατίας η Εκκλησία ήταν αυτή η οποία με τα Ιερά Κείμενά της αλλά και τον αγώνα φωτισμένων Κληρικών διατήρησε άσβεστη την παράδοση αλλά και την ελληνική γλώσσα και απέτρεψε την αφομοίωσή μας  από τους Τούρκους οι οποίοι προσπαθούσαν να σβήσουν από τον χάρτη το ελληνικό έθνος μέσω του εξισλαμισμού.

Ακόμα και σήμερα, με την κυριαρχία της Νέας Τάξης, κληρικοί αλλά και λαϊκοί οι οποίοι κρατούν άσβεστο το πνεύμα της Ορθοδοξίας αντιστέκονται σθεναρά στην προσπάθεια των ελίτ του πλούτου και της εξουσίας να μετατρέψουν το ελληνικό έθνος σε έναν πολιτιστικό και θρησκευτικό πολτό. Εμείς απευθυνόμαστε λοιπόν σε αυτούς οι οποίοι δεν έχουν αφομοιωθεί από την προπαγάνδα της Νέας Τάξης και κρατούν μέσα στην καρδιά τους τα οράματα του Ελληνισμού και τη μνήμη της Βασιλίδος των Πόλεων, της Κωνσταντινούπολης.

Στον οικονομικό τομέα, θεωρούμε ότι είναι πιο αναγκαία από ποτέ η χάραξη Εθνικής Οικονομικής Πολιτικής. Είναι σαφές ότι με τα δεσμά των μνημονίων και των οικονομικών συμφωνιών οι οποίες κρατούν δεμένα τα χέρια μας είναι αδύνατον να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Χρειάζεται ρήξη και καταγγελία αυτών των συμφωνιών οι οποίες διαρκώς προκαλούν μεγαλύτερη φτωχοποίηση αλλά και εξάρτηση από τον ξένο παράγοντα. Παρά τις απειλές και την τρομοκρατία του συστήματος, θεωρούμε ότι με τις πλουτοπαραγωγικές πηγές που διαθέτει η Ελλάδα, τη γη της και τον λαό της ο οποίος διψά για ευημερία και ανάπτυξη, μπορεί να επιτευχθεί οικονομική ευημερία με τις δικές μας δυνάμεις και χωρίς να περιμένουμε κάθε λίγο και λιγάκι βοήθεια από το εξωτερικό. Χρειάζεται να ενισχυθεί η ντόπια παραγωγή, να μπουν δασμοί σε ξένα προϊόντα τα οποία γίνονται ανταγωνιστικά και στερούν  από το κράτος πολύτιμα έσοδα, να ενισχυθεί η ελληνική οικογένεια με επιδόματα αλλά και φοροελαφρύνσεις προκειμένου να αντιμετωπισθεί το καυτό θέμα της υπογεννητικότητας το οποίο είναι βόμβα για τα θεμέλια του έθνους αλλά και απειλή για την οικονομία. Με λίγα λόγια, ο Έλληνας πρέπει να νιώσει και πάλι νοικοκύρης και περήφανος για τον τόπο του και την εργασία του ώστε να παράγει περισσότερα και να συνεισφέρει και για τον εαυτό του αλλά και για την πατρίδα του.

Τέλος, θεωρούμε ότι είναι καίριας σημασίας η πάταξη της Λαθρομετανάστευσης. Τα σύνορα πρέπει να φυλαχθούν αποτελεσματικά χωρίς καμία έκπτωση ενώ θα πρέπει να γίνει απέλαση και όσων βρίσκονται παράνομα στη χώρα αλλά και αυτών οι οποίοι με παράνομο τρόπο έχουν νομιμοποιηθεί και οι οποίοι συντελούν στην αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού κατά τα κελεύσματα της Νέας Τάξης στα οποία υπακούει πρόθυμα το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Πρέπει να δοθούν ισχυρά αντικίνητρα προκειμένου να φύγουν όσοι ήλθαν παράνομα στην Ελλάδα καθώς επίσης να γίνει και συντονισμένη δράση με χώρες οι οποίες ακολουθούν ήδη τέτοια πολιτική όπως είναι η Ουγγαρία του Όρμπαν, προκειμένου να υπάρξει μία συγκροτημένη πολιτική ανάσχεσης των εισβολέων και προστασίας των Ελλήνων από την προσπάθεια την πληθυσμιακής αλλοίωσης που επιχειρείται. Οι εικόνες που είδαμε τις τελευταίες ημέρες με τους λαθρομετανάστες να αποβιβάζονται ανενόχλητοι σε παραλία της Ρόδου και να τους βλέπουν οι Έλληνες αλλά και οι τουρίστες να βγαίνουν από τη θάλασσα χωρίς οι αρχές να έχουν κάνει τίποτα είναι ακόμα ένα καμπανάκι για την τραγική κατάσταση που επικρατεί και την ηθελημένη απραξία της ανθελληνικής κυβέρνησης της ΝΔ.

Με βάση λοιπόν αυτές τις αρχές μας, καλούμε τους Έλληνες να μας στηρίξουν, να βοηθήσουν την προσπάθειά μας και να βάλουν το λιθαράκι τους στην προσπάθεια αναγέννησης της πατρίδας μας και σωτηρίας του ελληνικού έθνους από τον γκρεμό στον οποίο οι διεφθαρμένοι πολιτικοί μαζί με τα ξένα αφεντικά τους και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης το οδηγούν. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος και θα χρειαστεί και να ματώσουμε αλλά πιστεύουμε ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και ότι παλεύουμε για υψηλά ιδανικά και όχι για την ατομική μας εξασφάλιση μέσα στο σάπιο αυτό σύστημα. Αν παραμείνουμε ενωμένοι και δεν δειλιάσουμε μπροστά στον εχθρό, η νίκη είναι εξασφαλισμένη και μία καινούργια ημέρα θα ανατείλει για την πατρίδα μας.

Έλληνες ψηλά το κεφάλι, οι τελικοί νικητές είμαστε εμείς. ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης