Ελληνικά όπλα ξανά στην Ουκρανία δια στόματος Λόιντ Όστιν: «Η Ελλάδα συμφώνησε να στείλει πυροβόλα στην Ουκρανία κατά των ρωσικών δυνάμεων»

Έλληνες  24/05/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Κατάπληκτοι παρακολουθήσαμε τον Αμερικανό ΓΕΕΘΑ να ανακοινώνει από το πεντάγωνο ότι η χώρα μας συμφώνησε να στείλει «συστήματα πυροβολικού» στην Ουκρανία, προς υποβοήθηση της κυβέρνησης Ζελένσκι και απέναντι στον επελαύνοντα Ρωσικό στρατό.

Το είδος και η ποσότητα της στρατιωτικής βοήθειας δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί, προφανώς κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον ο Αμερικανός ΓΕΕΘΑ θα ενημερώσει τον ελληνικό λαό για το που βρίσκονται τα όπλα που ο ίδιος αγόρασε με αίμα για να υπερασπίζουν την εθνική μας κυριαρχία. Πλέον η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν μπαίνει καν στον κόπο να ανακοινώσει η ίδια στον ελληνικό λαό για το ότι καίριας σημασίας οπλικά συστήματα θα μεταβούν σε τρίτο κράτος, αλλά αφήνει τον αμερικανό ΓΕΕΘΑ να το πράξει για λογαριασμό της!! Απίστευτα πράγματα από μια κυβέρνηση που μετατρέπει την χώρα μας σε θλιβερό προτεκτοράτο των ΗΠΑ.

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα pronews επικρατέστερα προς αποστολή όπλα στην Ουκρανία είναι τα αυτοκινούμενα πυροβόλα M109 και άρματα μάχης M60A3 και Leopard 1A5. Κυρίως λόγω της εξοικείωσης του Ουκρανικού στρατού με τα συγκεκριμένα οπλικά συστήματα. Θρηνούμε προκαταβολικά την χαμένη αθωότητα όσων πιστέψουν το αφήγημα των κυβερνώντων περί «πεπαλαιωμένου, παρωχημένης τεχνολογίας και αναποτελεσματικού» οπλισμού, καθώς αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι τα εν λόγω οπλικά συστήματα θα είναι αναποτελεσματικά απέναντι στον τουρκικό στρατό, αλλά την ίδια στιγμή θα είναι αποτελεσματικά απέναντι στον στρατό της στρατιωτικής υπερδύναμης που λέγεται Ρωσία.

  Εάν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας επαληθευτούν θα μιλάμε για παραχώρηση κρίσιμων για την εθνική άμυνα οπλικών συστημάτων, σε μια περίοδο μάλιστα που η τουρκική προκλητικότητα κλιμακώνεται στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Η Τουρκία με συνεχείς υπερπτήσεις, παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου μας και με το καινούριο της πλωτό γεωτρύπανο 7ης γενιάς «Alparslan», προ των πυλών της διακηρυγμένης ελληνικής ΑΟΖ με την Αίγυπτο, έχει κάνει σαφείς τις προθέσεις της απέναντι στα εθνικά μας συμφέροντα και την εθνική μας κυριαρχία.

Κανένα ΚΥΣΕΑ δεν αποφάσισε και καμία επιτροπή εξοπλισμών και άμυνας δεν ενέκρινε αυτή την νέα αποστολή όπλων στην Ουκρανία. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ξεπεράσει πλέον κάθε έννοια πολιτικής αυθαιρεσίας. Αποφασίζει και διατάσσει την αποστολή βαρέων όπλων στην Ουκρανία, και έχει το θράσος να υποστηρίζει ότι είναι κομμάτι της ΛΥΣΗΣ, ενώ την ίδια στιγμή παρατείνει την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, και βάζει την χώρα μας στο στόχαστρο της Ρωσίας.

Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση, έστω και την ύστατη ώρα να σταματήσει την αποδυνάμωση των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας πριν να είναι πολύ αργά. Η άμυνα της χώρας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα του ελληνικού κράτους και όχι προϊόν διαπραγμάτευσης με καμία εξωτερική δύναμη όσο ισχυρή και αν είναι.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ παραμένει πιστό στο δόγμα αυστηρής ουδετερότητας στον πόλεμο με την Ουκρανία. Οποιαδηποτε άλλη ενέργεια είναι επιζήμια, αν όχι καταστροφική για τα εθνικά μας συμφέροντα, και υποσκάπτει τα θεμέλια της ειρήνης και της ευημερίας στην περιοχή.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης