Ελληνική Νεολαία: Τη δική σου συμμετοχή φοβάται το σύστημα!

Έλληνες  30/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

47 Χρόνια Μεταπολίτευσης. 47 χρόνια σκανδάλων, προδοσίας και διαφθοράς. Καλώς ήλθατε στην Ελλάδα 2.0 της Νέας Δημοκρατίας. Για να είμαστε δίκαιοι απέναντι στην ιστορία ωστόσο, συμμετοχή στο μεγάλο φαγοπότι και την διάλυση της πατρίδας έχουν όλα τα κόμματα -και τα παράγωγά τους- που διοίκησαν την χώρα.

Ένα πολιτικό σύστημα αδίστακτο και αδηφάγο, που βολεύει αφειδώς τα δικά του παιδιά, που συνεχώς παραπλανά την κοινή γνώμη -με την σύμπραξη και των ΜΜΕ- παραποιώντας την αλήθεια και αλλοιώνοντας την Εθνική και Θρησκευτική συνείδηση των συμπατριωτών μας. Δεν αποτελεί επομένως είδηση ότι αυτό έχει απαξιωθεί εντελώς στα μάτια τους. Τρανή απόδειξη η αποχή από τις εκλογές του 2019 που άγγιξε το 45%!

Ο κόσμος, η κοινωνία, η ζωή μας ολόκληρη μεταβάλλεται συνεχώς και το να παραμένουμε θεατές στις κοσμογονικές αλλαγές που έρχονται μας καθιστά συνυπεύθυνους.

Απευθύνομαι προσωπικά στην Ελληνική Νεολαία. Ανήκω και εγώ στην μεταβατική γενιά του 1980 και γνωρίζω άριστα τον τρόπο σκέψης αλλά και την ιδιοσυγκρασία της. Είχα την τύχη -και την ευλογία αν θέλετε- να ζήσω σε μια εποχή ξεγνοιασιάς και πραγματικής ελευθερίας, τότε που δεν φοβόμασταν να κυκλοφορήσουμε το βράδυ, τότε που οι γονείς μας δεν είχαν κινητά αλλά μας έβρισκαν στην δίπλα γειτονιά πηγαίνοντας πόρτα-πόρτα. Ναι, τότε που σπάγαμε τα πόδια μας στις αλάνες και πίναμε νερό από το λάστιχο. Τότε που τα πρωινά στα σχολεία κάναμε έπαρση σημαίας και λέγαμε την προσευχή μας όλοι μαζί.

Και μετά ήρθαν τα κινητά, το ίντερνετ, τα social media. Αποχαύνωση. Αντικοινωνικότητα. Πάψαμε να είμαστε άνθρωποι, βυθισμένοι στα προβλήματα της καθημερινότητας, που τεχνηέντως κάποιοι άλλοι δημιούργησαν για μας, ώστε να μην έχουμε δύναμη να αντιδράσουμε.

Ήρθε η ώρα να πούμε ένα μεγάλο ΌΧΙ. Ήρθε η ώρα εσυ, Έλληνα νέε να πάρεις τα κλειδιά της χώρας στα χέρια σου. Για να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να σκεφτείς την φυγή σου στο εξωτερικό, για να δεις τους ανθρώπους που κατέστρεψαν την ζωή σου να πληρώνουν για τα εγκλήματά τους. Για να δεις επιτέλους την μεγάλη κοινωνική και πολιτική αλλαγή που θα αλλάξει το μέλλον όλων μας. Για να αρχίσεις να ονειρεύεσαι ξανά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, στην απογραφή του 2011 -την πρώτη χρονιά του μνημονίου- πάνω από 4.000.000 συμπατριώτες μας ανήκουν αυτή την στιγμή στην γενιά που θα αλλάξει την τύχη της χώρας.

Συγκεκριμένα, από την ηλικία 10-19 μέχρι και την 30-39, του 2011, όλοι έχουν δικαίωμα ψήφου σήμερα. Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ σε καλέι όχι να το ψηφίσεις όπως κάνουν συνεχώς οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες αλλά να σταθείς δίπλα του σε αυτήν την δύσκολη (μα συνάμα όμορφη) μάχη για την σωτηρία της πατρίδας.

Οι επόμενες εκλογές, είναι ίσως οι κρισιμότερες στην ιστορία της νεοτέρας Ελλάδος και εν πολλοίς θα καθορίσουν την μοίρα μας για τις επόμενες δεκαετίες. Η αποχή είναι πράξη εγκληματική. Μην τους κάνεις αυτήν την χάρη! Αφιέρωσε λίγο από τον χρόνο σου και επισκέψου το εκλογικό κέντρο της περιοχής σου. Πες όχι στην επιστολική και διαδικτυακή ψήφο.

Αν πάλι θέλεις να συνεισφέρεις εμπράκτως, έλα σε επαφή μαζί μας και εγγράψου εκλογικός αντιπρόσωπος. Αν κάτι φοβάται το σύστημα είναι η δική σου συμμετοχή.

Με δυνατούς τους ΕΛΛΗΝΕΣ στην επόμενη βουλή τα σχέδιά τους θα ανατραπούν και η Εθνική αντίσταση θα ηχήσει στεντόρεια ξανά μέχρι.... να γίνει πράξη η Εθνική Κυβέρνηση που όλοι ονειρευόμαστε!

Γιώργος Μανούσος


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης