Εξώδικο Ηλία Κασιδιάρη προς Εφημερίδα των Συντακτών, εφημερίδα Αυγή του ΣΥΡΙΖΑ και ΚΕΕΡΦΑ

Έλληνες  07/11/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΟΧΛΗΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ

Του Ηλία Κασιδιάρη, Ιδρυτή και υποψηφίου Βουλευτή του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΡΟΣ

Α) Εφημερίδα των Συντακτών – Ιστοσελίδα efsyn.gr

Β) Εφημερίδα Αυγή – Ιστοσελίδα Avgi.gr

Γ) Κίνηση ενάντια στον ρατσισμό και την φασιστική απειλή (ΚΕΕΡΦΑ)

**********

Σε άρθρο σας οι δύο πρώτες εξ υμών, που δημοσιεύθηκε στις 4/11/2022, αναδημοσιεύετε υβριστική, συκοφαντική και απειλητική ανακοίνωση της τρίτης εξ υμών οργάνωσης με την επωνυμία ΚΕΕΡΦΑ (σε βάρος της οποίας κινείται ήδη η προβλεπόμενη ποινική διαδικασία) με τίτλο: «Οι ναζιστές του Κασιδιάρη χωράνε στις φυλακές και στους υπονόμους ΜΟΝΟ». Η επίμαχη ανάρτηση προσβάλλει την τιμή και την υπόληψή μου, λόγω των υβριστικών, συκοφαντικών και απαξιωτικών αναφορών που περιέχει.

Επίσης, συνιστά ευθεία απειλή κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας εμού του ιδίου, καθώς και χιλιάδων Ελλήνων πολιτών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του νέου βιβλίου μου με τίτλο: «Το δόγμα των 7 θαλασσών», στο οποίο αναλύονται ζητήματα Εθνικής Άμυνας και Εθνικής Κυριαρχίας. Οι εν λόγω ύβρεις, συκοφαντίες και απειλές στρέφονται επίσης κατά της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και της ομαλής λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου

ΖΗΤΩ

  • Την απόσυρση της επίδικης ανακοίνωσης, καθώς και την άρνηση δημοσίευσης στο μέλλον κάθε αντίστοιχης αναφοράς με συκοφαντικό και απειλητικό περιεχόμενο
  • Την αποφυγή χρήσης υβριστικών εις βάρος μου χαρακτηρισμών σχετικών με: «φασισμό, ναζισμό κτλ», που προσβάλλουν ευθέως την προσωπικότητά μου και που έχω προ πολλού καταδικάσει.
  • Τον έλεγχο των πηγών πληροφόρησής σας και τη μη δημοσίευση ψευδών και ανυπόστατων ειδήσεων
  • Τον απόλυτο σεβασμό του τεκμηρίου της αθωότητάς μου, καθώς ως Έλλην πολίτης ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΙΚΗΜΑ, ενώ αναφορικά με την μοναδική δικαστική υπόθεσή μου που εκκρεμεί έχω ασκήσει έφεση και υπάρχει απαλλακτική εισαγγελική πρόταση από τον πρώτο βαθμό.
  • Τη δημοσίευση της παρούσης Εξωδίκου Δηλώσεως – Διαμαρτυρίας στην ηλεκτρονική σας εφημερίδα και στην έντυπη έκδοσή της.

Ο Εξωδίκως δηλών


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης