Επιστρέφει ο Τζέφρυ Παπανδρέου, ο «δήμιος» του πρώτου μνημονίου

Έλληνες  21/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Από πολιτικά φαντάσματα με κακό και εθνομηδενιστικό παρελθόν άλλο τίποτα! Ο ΓΑΠ, ο άνθρωπος – μνημόνιο, που μας βύθισε στη φτώχεια και στην απόγνωση, προσπαθεί να επανακάμψει! Ο υπέρμαχος της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ο άνθρωπος που είναι τόσο μα τόσο ξένος στο ελληνικό βίωμα, ο άνθρωπος – διάνοια με το εμφανές «έλλειμμα» στην ελληνική γλώσσα, τον οποίο τον ενοχλούσαν οι καμπάνες στην Κορινθία, ενώ το Πάσχα του 2009 στην Πάρο το «τερμάτισε», βάζοντας τη λαμπάδα με το ποτηράκι στο μανουάλι, είναι και πάλι εδώ.

Ο άνθρωπος που έκανε την μεγάλη αρχή, τσακίζοντας, εξαθλιώνοντας και γονατίζοντας τον ελληνικό λαό. Αρχή, την οποία συνέχισαν επάξια οι εθνομηδενιστές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και ξανά της Νέας Δημοκρατίας σήμερα.

Απέναντι σε αυτό το βρώμικο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ. Είναι πιο αναγκαία από ποτέ η παρουσία του κινήματος στην επόμενη Βουλή. Η φωνή του Ηλία Κασιδιάρη να ακούγεται δυνατά από τα έδρανα του Κοινοβουλίου, ενάντια στους εθνομηδενιστές και στους προδότες του «συνταγματικού τόξου». Ένα γερασμένο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα είναι, που δεν έχει κανένα μέλλον.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης