Εφημερίδα «δημοκρατία»: «Δυναμική εισόδου στη Βουλή οι ΕΛΛΗΝΕΣ του Κασιδιάρη»

Έλληνες  10/01/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την Κυριακή η εφημερίδα «δημοκρατία» είχε ένα εκτενές ρεπορτάζ για τα κόμμα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας. Από την ανάλυση της εφημερίδας προκύπτει ότι το μοναδικό κόμμα που εμφανίζει δυναμική εισόδου στη Βουλή είναι το Εθνικό Κόμμα που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπαγεωργίου, έγραψε:

«Σε οποιαδήποτε ανάλυση περί του χώρου στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να γίνει λόγος και για την περίπτωση του κόμματος Έλληνες για την Πατρίδα. Παρά το γεγονός ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης παραμένει φυλακισμένος στο Δομοκό, το κόμμα του συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στο όριο εισόδου στη Βουλή. Σε αρκετές περιπτώσεις δημοσκοπικά ανιχνεύεται στο 1.5% ποσοστό, που ανεβαίνει στο 2% - 2.5% με αναγωγή, έχοντας μάλιστα σε έρευνα τον Δεκέμβριο «πατήσει» το 3.1%. Παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με τις νομοθετικές προβλέψεις, ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν μπορεί να είναι πρόεδρος, έχει το δικαίωμα να είναι υποψήφιος βουλευτής».

Βλέπουμε δηλαδή ότι τη συνεχή άνοδο του κόμματός μας δεν μπορεί να κρύψει κανένα ενημερωτικό Μέσο. Ολοένα ένα και περισσότερα Μέσα Ενημέρωσης γράφουν αυτό που φωνάζουμε εδώ και καιρό. Ότι ο κόσμος αγκαλιάζει τη νέα εθνική προσπάθειά μας και σύντομα θα είμαστε η εθνική αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης