"Ε.Ω.":Αλήθεια,τι γίνεται με το φάκελο της δολοφονίας του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη;

Έλληνες  05/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η ιστοσελίδα της εφημερίδας "Ελεύθερη Ώρα", δημοσίευσε χθες ένα ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με την υπόθεση των αλησμόνητων αδελφών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Το αναδημοσιεύουμε αυτούσιο:

"Ανοίγει πάλι ο φάκελος της υπόθεσης Marfin, όπως ενημερωθήκαμε. Ενδείξεις για εμπλοκή τουλάχιστον τριών (έως πέντε) ατόμων στον εμπρησμό της Marfin, τον Μάιο του 2010, φέρεται να διαθέτουν οι διωκτικές και εισαγγελικές αρχές της χώρας. Στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν ότι τα νέα δεδομένα προέκυψαν από την εκ νέου επεξεργασία και ανάλυση του προανακριτικού υλικού που έγινε από την υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η προκαταρκτική εξέταση ανετέθη στην υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, τα στελέχη της οποίας αναμένεται να προχωρήσουν σε νέο γύρο προανακριτικών ενεργειών για την ταυτοποίηση των δραστών.

Πέρα από την αργοπορία 11 ολόκληρων χρόνων, έχουμε να κάνουμε μόνο δύο σχόλια πάνω στην είδηση αυτή!

Ελπίζουμε να μην είναι κάποιο προεκλογικό παιχνίδι, να γίνει όντως ενδελεχής έρευνα και να αποδοθούν – επιτέλους – ευθύνες για το βαρύτατο αυτό έγκλημα, έστω και τόσο αργά.

Αλήθεια, με το φάκελο και την έρευνα για την άνανδρη εκτέλεση των δύο νεαρών εθνικιστών, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, τον Νοέμβριο του 2013 στο Νέο Ηράκλειο τι γίνεται; Θα υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον για την εξιχνίαση της συγκεκριμένης δολοφονίας από κάποιον αρμόδιο;"


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης