Ζει σε παράνοια!

Έλληνες  22/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Συνέντευξη στο Βήμα της Κυριακής, ναι στο Βήμα της λίστας Πέτσα, έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι έρχεται μεγάλη ανάπτυξη στην ελληνική οικονομία μετά την πανδημία και πως οι εκλογές θα γίνουν κανονικά και όχι πρόωρες.

Φυσικά, ο πρωθυπουργός μόνο να διασκεδάσει τους δοκιμαζόμενους Έλληνες κατάφερε, καθώς η κυβέρνησή του δεν θα αντέξει, αλλά το ζήτημα δεν είναι αυτό, καθώς έχουμε τονίσει πολλάκις ότι είτε γίνουν τώρα οι εκλογές είτε σε δύο χρόνια, οι Έλληνες για την Πατρίδα θα είναι πανέτοιμοι και θα εισέλθουν στην Βουλή πανηγυρικά. Το πρόβλημα είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακόμα και τώρα, που όλα τα μέτρα της κυβέρνησης έχουν αποτύχει κυριολεκτικά, ακόμα και τώρα που έχουν προβεί πρωτοκλασάτα στελέχη του και ο ίδιος σε σοβαρά ατοπήματα, προσπαθεί να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό. Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο με κλειστές επιχειρήσεις, με εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένους σε αναστολή, με ένα νέο Μνημόνιο και ΔΝΤ να καραδοκεί από το φθινόπωρο, μόνο κάποιος που ζει στη δικιά του παράνοια, μπορεί να δει ανάπτυξη και μάλιστα ισχυρή.

Η ατζέντα της κυβέρνησης έχει καταρρεύσει εδώ και καιρό, ο ελληνικός λαός πλέον αντιλαμβάνεται την εργαλειοποίηση των μέτρων σε μεγάλο βαθμό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης γράφεται ήδη στην ιστορία, ως ο πιο αποτυχημένος πρωθυπουργός της χώρας. Η Ελλάδα χρειάζεται ένα γνήσιο εθνικό κόμμα που θα αγωνίζεται για τα δίκαια του Έλληνα και μόνο. Έλληνες για την Πατρίδα, πριν να είναι πολύ αργά!

Χ.Μ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης