Ηλίας Κασιδιάρης και 25η Μαρτίου

Έλληνες  24/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πλησιάζει η 25η Μαρτίου και κάθε βράδυ έχω το συνήθειο να παρακολουθώ στο διαδίκτυο διάφορα επετειακά βίντεο. Χθες, λοιπόν, μετά την εργασία μου βγήκε προτεινόμενο ένα βίντεο με μία πύρινη ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη. Φέτος, το ανθελληνικό καθεστώς στερεί αυτό το δικαίωμα από τον επικεφαλής των ΕΛΛΗΝΩΝ. Βέβαια, του στερεί τη φυσική παρουσία, καθώς η φωνή του είναι πιο ελεύθερη και δυνατή από ποτέ.

Ανέφερε τότε:

«Όταν οι κλέφτες του Μοριά άλωσαν την Τριπολιτσά, τότε λέει ο Κολοκοτρώνης ότι για να φτάσει από τα τείχη μέχρι τα σεράγια το άλογό του δεν επάτησε τη γη. Γιατί, πάτησε πάνω σε 32.000 νεκρούς Τούρκους. Όπως ακριβώς έγινε και στα Δερβενάκια, που ολόκληρα βουνά καλύφθηκαν από τους νεκρούς εισβολείς της στρατιάς του Δράμαλη. Όπως δίδαξε και ο Μέγας Στρατηγός και Άγιος του ελληνισμού, Γεώργιος Καραϊσκάκης, στη μάχη της Αράχωβας. Όταν από τον πάγο δεν έριχναν τα πυροβόλα όπλα και η μάχη έγινε με τα σπαθιά. Κι εκεί σφαγιάστηκαν χιλιάδες τουρκαλβανοί και με τα κεφάλια τους φτιάχτηκε μια πυραμίδα πάνω στα χιόνια και στη βάση της έγραψε ο Καραϊσκάκης: Τρόπαιο της νίκης των Ελλήνων κατά των βαρβάρων». Αυτό είναι το πραγματικό μήνυμα του 21, το μήνυμα σε κάθε Τούρκο, σε κάθε ξένο εισβολέα. Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του για την ελευθερία της Ελλάδος και ο Θεός την υπογραφή του δεν την παίρνει πίσω. Ζήτω η 25η Μαρτίου».

Πράγματι, αυτό πρέπει να είναι το μήνυμα απέναντι σε κάθε εισβολέα που επιβουλεύεται την εθνική μας κυριαρχία. Ζήτω το ελληνικό έθνος! Ζήτω η 25η Μαρτίου! Λευτεριά στον άδικα φυλακισμένο Ηλία Κασιδιάρη!

Χ.Μ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης