Ηχηρή παρουσία των ΕΛΛΗΝΩΝ ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

Έλληνες  21/07/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την ώρα που η κυβέρνηση ωθεί την κατάσταση στα άκρα με τις συνεχείς εξαγγελίες περί υποχρεωτικότητας την οποία θέλει να απλώσει οριζόντια σε όλη την ελληνική κοινωνία παραβιάζοντας τη βασική αρχή του Συντάγματος της χώρας, χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν ξανά στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τον διαχωρισμό των πολιτών σε δύο κατηγορίες και τα μέτρα που έχουν καταστρέψει ουσιαστικά την οικονομία της χώρας.

Εκεί, όπως ήταν φυσικό, βρέθηκαν και οι ΕΛΛΗΝΕΣ για να διαμαρτυρηθούν μαζί με τους πολίτες. Στην πρώτη γραμμή ξανά, οι συναγωνιστές έκαναν αισθητή την παρουσία τους με πανό και ρίψη φέιγ βολάν.

Ενώ, όταν ακούστηκε από τα ηχεία το μήνυμα του Ηλία Κασιδιάρη, ο συγκεντρωμένος κόσμος καταχειροκρότησε και αποθέωσε τον έγκλειστο ιδρυτή του κόμματός μας. Δείγμα και αυτό της ανόδου και της απήχησης που έχουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ στην κοινωνία.

Τέλος, ενώ όλα κυλούσαν ομαλά και ειρηνικά η  αστυνομία επιτέθηκε τελείως αναίτια κατά των διαδηλωτών  με ρίψεις νερού από  «Αύρες», ενώ χρησιμοποιήθηκαν και δακρυγόνα ώστε να απομακρυνθούν οι πολίτες από την πλατεία, αποδεικνύοντας ότι μας κυβερνά ο γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης