Η αδιανόητη πρόκληση του ANT1 και η κούφια συγγνώμη

Έλληνες  21/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πριν λίγες μέρες μάθαμε μέσω της εκπομπής Rouk Zouk του ομίλου ΑΝΤ1 νεότερες εξελίξεις στο θέμα του Μακεδονικού.

Τελικά, σύμφωνα με τους παίκτες της εν λόγω εκπομπής, δεν είμαστε ούτε "Νότια Μακεδονία" όπως το κανόνισε ο κύριος Τσίπρας στην περιβόητη συμφωνία των Πρεσπών και το δέχεται και η σημερινή κυβέρνηση. Είμαστε ξεκάθαρα "Βουλγαρία"!

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ (μακρυά από εμάς συσχετισμός με ομάδες) που άμεσα αντέδρασε στο κατάπτυστο αυτό γεγονός και να συλλυπηθούμε τον ΑΝΤ1 ο οποίος κατόπιν (κατά πολύ) εορτής και κατόπιν της τεράστιας αντίδρασης από τον κόσμο της Βόρειας Ελλάδας, βγήκε να κάνει μια ανακοίνωση η οποία το μόνο που αναφέρει είναι ότι ατυχώς μεταδόθηκε η συγκεκριμένη σκηνή και ότι δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον!

ΑΝΤ1 σε ευχαριστούμε θερμά που δεν θα επαναληφθεί! Μιλάτε σοβαρά; Δεν θα επαναληφθεί;

Κύριε Κυριακού μήπως να αλλάξετε και το τμήμα μάρκετινγκ εκτός από το τμήμα μοντάζ;

Το μεγάλο μας θέμα φυσικά είναι ότι ένα τέτοιο συμβάν πέρασε ως φυσιολογικό τόσο από την παρουσιάστρια, όσο και από τον περιβόητο κύριο καθηγητή της εκπομπής κατά την εγγραφή της τελευταίας όσο και από το τμήμα μοντάζ που με ηρεμία παρατηρεί το υλικό μετέπειτα. Δυστυχώς αυτό είναι το κλίμα της νέας γενιάς.

"Βουλγαρία η Θεσσαλονίκη", "Μακεδονία τα Σκόπια" και όλα καλά! Η Ελλάδα δεν υπάρχει πλέον. Την χαρίζουμε ενδοτικά στους γειτόνους που την επιβουλεύονται. Και αν δεν θέλαμε να πηγαίνουμε και διακοπές στο Αιγαίο μπορεί να το είχαμε χαρίσει και αυτό σαν νοοτροπία στον Τούρκο.

Έλληνες ξυπνάτε! Αυτό το έργο είναι επικίνδυνο και μας το έχουν περάσει εδώ και χρόνια υποσυνείδητα! Ελλάς – Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια. Η Μακεδονία είναι Ελλάδα! Αν χαθούν αυτά χαθήκαμε!

Χρήστος Θανάσαινας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης