Η αθλιότητα της στοχοποιήσεως των υγειονομικών σε αναστολή εργασίας από το προδοτικό – κλεπτοκρατικό τόξο

Έλληνες  11/07/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Αλέξανδρος Ζερβέας,

μέλος του Πανελληνίου Εθνικού Συμβουλίου του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ και υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέος Αθηνών (Β1)

Προ ολίγων ημερών, οι υγειονομικοί σε αναστολή εργασίας συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του Υπουργού Υγείας κυρίου Πλεύρη διαμαρτυρόμενοι για την οικονομική ανέχεια στην οποία βύθισαν αυτός και η κυβέρνηση Μητσοτάκη τις οικογένειές τους. Παρατηρώντας ότι οι καθημερινές συγκεντρώσεις τους έξω από το Υπουργείο Υγείας όχι μόνο δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά μάλλον προκάλεσαν τον γέλωτα στην κυβερνώσα παράταξη, μην έχοντας άλλον τρόπο πιέσεως του υπουργού με το σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδος και απελπισμένοι εκ της θλιβερής οικονομικής καταστάσεως των ιδίων και των παιδιών τους προχώρησαν στην εν λόγω διαμαρτυρία. Δίχως απειλές ή χρήση βίας, ούτε κατά του υπουργού, ούτε κατά της οικογενείας του.

Ως αντίδραση στην ειρηνική αυτή διαμαρτυρία ανθρώπων κυνηγημένων από το καθεστώς Μητσοτάκη, ο κύριος Πλεύρης, χρησιμοποιώντας γνωστό μέσο κοινωνικής δικτυώσεως, διαμαρτυρήθηκε εντόνως για την «στοχοποίηση» του ιδίου και των οικείων του, χαρακτηρίζοντας συκοφαντικώς τους συγκεντρωθέντες ως αντιεμβολιαστές, αποδεικνύοντας ότι αν μη τι άλλο διαθέτει περίσσιο θράσος. Ο στοχοποιήσας χιλιάδες υγειονομικούς, ο βυθίσας αυτούς και τα παιδιά τους στην πενία, να τολμά να ομιλεί περί «στοχοποιήσεως». Να τολμά να ομιλεί περί αντιεμβολιαστών γνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν τάσσονται εναντίον του εμβολιασμού γενικώς, φαινόμενο απαλλάξαν την ανθρωπότητα από σωρεία θανατηφόρων ασθενειών, αλλά εναντίον του εμβολίου κατά του κοροναιού, ενός εμβολίου αποδειχθέν ως αναποτελεσματικού και σε πολλές περιπτώσεις με θανατηφόρες επιπτώσεις για την υγεία των εμβολιασθέντων.

Εκτός, όμως, από τις συκοφαντίες, ο κύριος Υπουργός απηύθυνε και έκκληση καταδίκης της συγκεντρώσεως από τους πολιτικούς φορείς. Και ω του θαύματος! Ο ΣΥΡΙΖΑ, η δήθεν αξιωματική αντιπολίτευση, στην πραγματικότητα το κοινοβουλευτικό δεκανίκι του Μητσοτάκη, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταδίκαζε μετά βδελυγμίας την εκδήλωση διαμαρτυρίας. Το κόμμα του οποίου η πολιτική άνοδος βασίστηκε στην υποστήριξη κάθε είδους και μορφής διαμαρτυρίας, όπου πολλές φορές τα όρια μεταξύ νομιμότητος και παρανομίας απεδείχθησαν δυσδιάκριτα, τάχθηκε στο πλευρό του κατά φαντασίαν πολιορκηθέντα κυρίου Πλεύρη, του πρώην ακροδεξιού κυρίου Πλεύρη. Δοκιμή συγκυβερνήσεως; Πολύ πιθανόν! Βεβαίως, δεν συμπαραστάθηκαν στο δράμα του Υπουργού μόνο οι φίλοι των σκοπιανών. Σύσσωμο το προδοτικό – κλεπτοκρατικό τόξο καταδίκασε με αποτροπιασμό. Όπως σύσσωμο το προδοτικό – κλεπτοκρατικό τόξο, αυτό το δύσμορφο τέκνο του Συστήματος και της διεφθαρμένης ελίτ, αδιαφόρησε επιδεικτικά για την τύχη των υγειονομικών σε αναστολή όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Εν αντιθέσει με όλους αυτούς, το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ στήριξε, στηρίζει και θα στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των υγειονομικών σε αναστολή εργασίας. Απαιτούμε την άμεση διακοπή της εκδικητικής πολιτικής του καθεστώτος Μητσοτάκη προς την συγκεκριμένη κατηγορία εργαζομένων και την επάνοδό τους στα καθήκοντά τους. Απαιτούμε την απόδοση των αναλογούντων μισθών κατά το διάστημα της παρανόμου θέσεώς τους σε αναστολή εργασίας. Απαιτούμε την ποινική δίωξη όλων όσοι παρανόμησαν και προκάλεσαν ηθική, ψυχική και οικονομική βλάβη σε αυτούς και τους οικείους τους. Ως εκ τούτου η στήριξη του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ αποτελεί μονόδρομο για τους υγειονομικούς σε αναστολή, τις οικογένειές τους αλλά και κάθε Έλληνα πιστό στην Ιδέα της Ελευθερίας. Συνταχθείτε μαζί μας στον ευγενή αγώνα για Δικαιοσύνη και Ελευθερία!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης