Η αλήθεια και η λογική, μοναδικοί άξονες της πολιτικής μας

Έλληνες  19/08/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το Εθνικό Κόμμα ΈΛΛΗΝΕΣ, από την πρώτη στιγμή τάχθηκε κατά του διαχωρισμού των πολιτών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους ενώ έκανε ξεκάθαρο σε όλους τους τόνους ότι είναι κατά της υποχρεώτικοτητας όχι μόνο διότι μιλάμε για μια ιατρική πράξη -με τίς όποιες συνέπειες μπορεί αυτή να επιφέρει- αλλά και γιατί παραβιάζεται κατάφωρα το συνταγματικό δικαίωμα της ελευθερίας του ατόμου. Τα συστημικά ΜΜΕ πιστά στο αντιδεοντολογικό τους καθήκον βαφτίζουν την άποψη μας αυτή σκοπίμως σαν αντι-εμβολιαστική, νομίζοντας ότι έτσι θα απομακρύνουν τους πολίτες από την φωνή της αλήθειας και της λογικής. Πλανώνται πλάνη οικτράν. Η δε Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αφού κατέστη ανίκανη να καταστείλει τις φωτιές που έκαψαν την μισή Ελλάδα, συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε προ εβδομάδων βάζοντας στο στόχαστρο αρχικά τους υγειονομικούς (ναι, αυτούς που χαρακτήριζε ήρωες πριν έναν χρόνο) και στην συνέχεια τους υπόλοιπους επαγγελματικούς κλάδους.

Τι μας διδάσκει αυτή η εμμονή στον υποχρεωτικό εμβολιασμό; Ενδιαφέρονται άραγε για την υγεία των Ελλήνων πολιτών ή μόνο για τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα; Τι έκανε ο κρατικός μηχανισμός ένα χρόνο τώρα για την πραγματική ενίσχυση του Ε.Σ.Υ; Γιατί πέρυσι το καλοκαίρι με όλον τον πληθυσμό ανεμβολίαστο η υγειονομική κρίση έφθινε ενώ φέτος έγινε ακριβώς το αντίθετο με σχεδόν το 55% του γενικού πληθυσμού εμβολιασμένο; Φταίει η μετάλλαξη Δέλτα; Αν ναι, γιατί δεν μας λένε την θνησιμότητα της σε σύγκριση με το αρχικό στέλεχος του ιού; Γιατί τα μέτρα δεν ισχύουν για τουρίστες και λαθρομετανάστες; Στις Δομές κράτησης αλλοδαπών που υπάρχει πραγματικός συνωστισμός έχει ξεκινήσει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός; Πόσοι αλλοδαποί στην διάρκεια της πανδημίας έχουν εισαχθεί στα νοσοκομεία και πόσοι διασωληνώθηκαν; Γιατί η Κυβέρνηση κλείνει νοσοκομεία και κάνει μεταθέσεις εξειδικευμένου προσωπικού σε άλλες μονάδες; Tι συμβαίνει στις Μ.Ε.Θ και γιατί ενώ υπάρχει αποδεδειγμένα πλέον θεραπεία που σώζει ζωές δεν χρησιμοποιείται;

Ασφαλώς και δεν περιμένουμε απάντηση από τους “ειδικούς” που ξημεροβραδιάζονται κάθε μέρα στα κανάλια της διαπλοκής καθώς κάτι τέτοιο θα κατέστρεφε παντελώς το κυβερνητικό αφήγημα. Τους συστήνουμε να ρίξουνε μια ματιά στα περιπτώσεις αφενός μεν της Σουηδίας, αφετέρου δε του Ισραήλ και να κάνουνε τις σχετικές αντιστοιχίες.

Εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές, σοβαρά και υπεύθυνα, παραμείναμε σταθεροί στις απόψεις μας, ενημερώνοντας τους Έλληνες πολίτες για όσα έρχονται με ένα και μοναδικό όπλο. Την αλήθεια και όχι την ψηφοθηρία. Σταθήκαμε δίπλα τους σε δρόμους και σε πλατείες, αλλά και στα πύρινα μέτωπα όπου υπήρξε πραγματικά ανάγκη. Αυτό ήταν και  θα είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ, ένα σύγχρονο Εθνικό κόμμα με πυξίδα την ανιδιοτελή αγάπη για την πατρίδα και τον συνάνθρωπο. Ένα κίνημα από ΈΛΛΗΝΕΣ για τους ΈΛΛΗΝΕΣ. Όπως ακριβώς το οραματίστηκε και ο Ιδρυτής του, Ηλίας Κασιδιάρης, που το πλήρωσε με την Ελευθερία του.

Ο αγώνας που ξεκινήσαμε λίγο παραπάνω από έναν χρόνο πριν δεν θα σταματήσει μέχρι να υπάρξει ένα καλύτερο πολιτικό μέλλον για την Ελλάδα και ο Έλληνας να μπορέσει να δημιουργήσει ξανά στα αποκαΐδια που άφησαν οι ξενόδουλες κυβερνήσεις των περασμένων ετών. Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια.

Γιώργος Μανούσος


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης