Η ανάπτυξη του τουρισμού μέσα από την οπτική του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ!

Έλληνες  01/09/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Άρης Σαπουνάς,

Στέλεχος της Νεολαίας και του Πανελληνίου Συμβουλίου

Όπως είναι γνωστό ο Χειμώνας που έρχεται θα είναι από τους πιο δύσκολους από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Χιλιάδες ελληνικές οικογένειες αγωνιούν προσπαθώντας να προσαρμόσουν τον προϋπολογισμό στα δεδομένα της εποχής ώστε να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες μέρες που έρχονται.

Ευτυχώς για την Ελλάδα λόγω και της φυσικής της θέσης υπάρχει ένας τομέας ο οποίος βοηθάει στην οικονομική ανάπτυξη της πατρίδας μας ακόμη και σε αυτήν την περίοδο οικονομικής παρακμής που βιώνει. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον τουρισμό. Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο του τουρισμού και τα πολλαπλά οφέλη για την οικονομία της πατρίδας μας, της αναβάθμισης του νευραλγικού αυτού τομέα, έχει επεξεργαστεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προσέλκυσης νέων και περισσότερων τουριστών.

Γεγονός που θα βοηθήσει σημαντικά στην αύξηση εσόδων στις τουριστικές επιχειρήσεις και την εγχώρια αγορά γενικότερα.

Μια εθνική κυβέρνηση καταρχήν θα επιλέξει για το Υπουργείο Τουρισμού να βρίσκονται άτομα που έχουν διαπρέψει στον τομέα αυτόν. Άνθρωποι που έχουν αποδείξει την αξία τους στην αγορά. Είναι απαράδεκτο σε έναν τόσο ύψιστης σημασίας τομέα να τοποθετούνται άνθρωποι άσχετοι που είναι βέβαιο ότι ούτε μπορούν και μάλλον ούτε ο στόχος τους είναι η ανάπτυξη της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας. Θα πρέπει επίσης να υπάρξει αναθεώρηση της φορολόγησης του τουριστικού προϊόντος. Να δοθούν κίνητρα για την ανάπτυξη των τουριστικών επενδύσεων και κατ’ επέκταση των θέσεων εργασίας.

Θα υπάρξει άμεση εκμετάλλευση των βασικών χαρακτηριστικών του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος και παράλληλη ενίσχυση του θαλάσσιου τουρισμού και οργανωμένη προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς. Των μνημείων μας, παγκόσμιας σημασίας, όπως ο Παρθενώνας, οι Δελφοί και η Αρχαία Ολυμπία. Με την αποτελεσματική και επιτυχημένη προβολή τους κυρίως σε  νέες τουριστικές αγορές (Ινδία, Αραβικές χώρες, Ιράν, Κίνα, Ανατολική Ασία) θα υπάρξει ραγδαία αύξηση εσόδων στην ελληνική αγορά.

Η Ελλάδα είναι τόπος ευλογημένος από το Θεό που δυστυχώς όμως την διοικούν ανίκανοι και άθλιοι πολιτικοί, οι όποιοι και δεν μπορούν και δεν θέλουν να πετύχουν την βελτίωση και την αναβάθμιση του τουρισμού και γενικότερα της Χώρας μας. Πέραν των προτάσεων που επιγραμματικά αναφέραμε, αναλυτικά έχουμε και στο πρόγραμμά μας τις θέσεις για την ανάπτυξη του τουρισμού.

https://ellhnes.net/thesh/toyrismos/

Πολύ σύντομα όταν και θα εισέλθουμε στο κοινοβούλιο θα παρουσιάσουμε λεπτομερέστατα το όραμά μας για μια Ελλάδα τουριστικά και οικονομικά πανίσχυρη. Για Μια Ελλάδα όπως την έχει ονειρευτεί ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης