Η Ανελεύθερη Κοινωνία μας

Έλληνες  10/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Της Αργυρώς (Ρίκας) Θωμάκου

″Φλόγα του Ταινάρου″

«Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση». Με δύο λόγια, ο μεγάλος Ιταλός συγγραφέας Ουμπέρτο Έκο, περιέγραψε προφητικά, την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα στην Πατρίδα μας. Σίγουρα τους εντολοδόχους που μας κυβερνούν μόνο ηλίθιους δεν μπορείς να τους πεις. Προς Θεού, δεν υπονοώ ότι είναι προδότες, ψεύτες, απατεώνες, υποκριτές. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο κ. Πρωθυπουργός πριν από εννέα μήνες (8/2/21) μας έλεγε ψέματα στο διάγγελμά του, λέγοντας ότι: «Βρισκόμαστε στο τελευταίο μίλι της πανδημίας». Απλώς, εμένα μου φάνηκε αυτό το «μίλι» ατελείωτο.

Φαντάζομαι ότι η «ειδική» Κα Παγώνη, απλώς έκανε μια μικρή λάθος πρόβλεψη, λέγοντας, τον Ιούνιο, ότι «τον Σεπτέμβριο θα έχουμε πετάξει τις μάσκες». Νομίζω ότι οι περισσότεροι τις φοράνε ακόμα για λόγους αισθητικής, πιθανόν για να κρύψουν κάποιες ρυτίδες. Άλλωστε όπως βλέπουμε και στην παρακάτω φωτογραφία, οι δύο κύριοι δεν τις φορούν, αν και βρίσκονται σε κλειστό χώρο (αίθουσα ξενοδοχείου):

Είναι από τα γενέθλια του πρωταθλητή της πολιτικής χειροκυβίστησης και υπουργού (υπ)ανάπτυξης και ακρίβειας, που τα γιορτάζει μαζί με τον φίλο του, τέως δημοσιογράφο και απηνή διώκτη των ανεμβολίαστων. Δεν πιστεύω ότι μας κοροϊδεύουν, όταν φορούν τη μάσκα στις καθημερινές εμφανίσεις τους στην τηλεόραση.

Είναι θέσφατον: Κυβέρνηση και «ειδικοί» δεν κάνουν ποτέ λάθη, δεν λένε ποτέ ψέματα, δεν θέλουν επ’ ουδενί να τρομοκρατήσουν τον λαό. Αν η κ. Παγώνη έλεγε σε όλα τα κανάλια ότι τα νοσοκομεία δεν έχουν πια ούτε ράντζα, δεν το έλεγε για κακό, απλώς είχε λάθος πληροφόρηση. Όλοι ξέρουμε ότι το σύστημα υγείας λειτουργεί άψογα. Μόνο κακόβουλοι μπορεί να λένε ότι είναι ανύπαρκτη η πρωτοβάθμια περίθαλψη και όλοι «τρέχουμε» στα νοσοκομεία, από ένα στραμπούληγμα στο δάκτυλο, μέχρι ένα βαρύ εγκεφαλικό. Είναι αδιανόητο να πιστέψουμε ότι επιτάθηκε το πρόβλημα της τραγικής υποστελέχωσης των νοσοκομείων μας, επειδή απολύθηκαν μερικές χιλιάδες υγειονομικοί. Αυτοί το επέλεξαν! Δεν δήλωσαν τυφλή υποταγή και να εμβολιαστούν. Εκτιμώ ότι είναι τελείως περιττό να ασχολείσθε με το αν η υποχρεωτικότητα αυτού του πειραματικού εμβολίου παραβιάζει και τους 10 Κώδικες της Νυρεμβέργης.

Είναι δυνατόν να μας κοροϊδεύει  ο δικηγόρος, υπουργός «υγείας» όταν φοράει την μάσκα μόνο για να τον βλέπουμε εμείς και την βγάζει όταν οι κάμερες δεν «γράφουν», όπως την ώρα των διαφημίσεων; Όχι, απλώς ήταν η «κακιά ώρα» που τον έπιασε ο φακός του «ΟΡΕΝ», να έχει βγάλει την μάσκα. Όλοι δείξαμε ενσυναίσθηση στον σύζυγο της Τατιάνας, που μέσα στον ενθουσιασμό ότι θα εμβολιαστεί πάλι, μπερδεύτηκε και είπε ότι θα κάνει την τρίτη δόση μονοδοσικού εμβολίου.

Βλέπω σήμερα σε πλήρη σύμπνοια κυβέρνηση και αντιπολίτευση να βρίσκουν πολύ λογικό να δίνουμε σε κάθε αναρμόδιο, ακόμα και σε αλλοεθνείς «φιλοξενούμενους» στη χώρα μας, να βλέπει και να ελέγχει όλα τα στοιχεία της αστυνομικής μας ταυτότητας. Δεν νομίζω αυτό να λέγεται αντιποίηση Αρχής. Δυστυχώς, για τους κυβερνώντες, δεν έχω μνήμη χρυσόψαρου και θυμάμαι όλους αυτούς που ενδιαφέρονται δήθεν για την υγεία μας, να ωρύονται για να βγει το Χ.Ο. από τις αστυνομικές ταυτότητες. Που βρίσκονται σήμερα όλοι αυτοί οι "δικαιωματάκιδες" που κόπτονται για τα «ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα»;

Από τον μεγάλο φιλόσοφο προγονό μας Αριστοτέλη, μάθαμε ότι: «"Λογική" είναι η επιστήμη του ορθώς διανοείσθαι» και ότι η λογική αποτελεί την βάση όλων των επιστημών. Δεν ξέρω αν «διανοούνται» ορθώς κυβέρνηση και «ειδικοί», όταν προσπαθούν να κτίσουν τείχος ανοσίας με νοσούντες. Καθώς όλοι οι γιατροί συμφωνούν, ότι και οι εμβολιασμένοι νοσούν και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό. Αν λοιπόν θέλουν πράγματι να μας προστατέψουν, θα πρέπει όλοι να κάνουν έστω και αυτά τα, εν πολλοίς αναξιόπιστα, rapid tests. Φυσικά αυτό ανατρέπει όλη τη «φιλοσοφία» των κυβερνώντων. Τα «καλά παιδιά» (οι εμβολιασμένοι) αμείβονται, τα «κακά παιδιά» (οι ανεμβολίαστοι), τιμωρούνται και φυσικά «φταίνε για όλα». Αυτοί «καταδεικνύονται ως εχθροί του λαού». Όπως ακριβώς ο Στάλιν βάφτιζε τα υποψήφια θύματά του «αντιδραστικούς αντεπαναστάτες». Τώρα αν η επιδημία καλπάζει, ελάχιστα ενδιαφέρει τους κυβερνώντες. Ίσα – ίσα ακόμα καλύτερα, έχουν ακόμα ένα λόγο να τρομοκρατούν τον λαό, μια ωραία αφορμή να του καταβαραθρώνουν το φρόνημα, μια μοναδική προκάλυψη για τα μύρια κακά που έχουν συσσωρεύσει διαχρονικά στον δύσμοιρο αυτόν τόπο.

Ξέρω ότι ζούμε σε μια δυστοπική κοινωνία. Οι πολιτικάντηδες πάντα θα «ανακαλύπτουν» παγκόσμιους εχθρούς για να μας τρομοκρατούν: Σήμερα ο κορωνοϊός, αύριο η κλιματική αλλαγή, μεθαύριο η έλλειψη ενεργειακών και υδάτινων πόρων. Η «Βασιλεία του τρόμου» του 1793 με τον Ροβεσπιέρο, βρίσκει πάλι χώρο να υπάρξει στο σήμερα της «φτιασιδωμένης πολυπολιτισμικής δημοκρατίας» μας. Ο Άγγλος συγγραφέας, Άλντους Χάλεϋ, αν και δεν την έζησε, την περιέγραψε με ακρίβεια: «Η τέλεια δικτατορία θα έχει την εμφάνιση της δημοκρατίας. Μια φυλακή χωρίς τοίχους στην οποία οι κρατούμενοι δεν θα ονειρεύονται να δραπετεύσουν. Ένα σύστημα δουλείας όπου χάρη στην κατανάλωση και τη διασκέδαση, οι δούλοι θα αγαπήσουν τη δουλεία τους».

Κανένας δεν θέλει να είναι δούλος. Δεν θέλουμε να επιβιώνουμε απλώς, αλλά να «ΖΟΥΜΕ». Θα αγωνισθούμε ειρηνικά, να αλλάξουμε αυτό το καθεστώς που μας συνθλίβει. Το Εθνικό Κόμμα «ΕΛΛΗΝΕΣ» και ο ιδρυτής του, Ηλίας Κασιδιάρης, είναι εδώ! Θα αντισταθούμε, με κάθε νόμιμο μέσο, ενάντια στις ολοκληρωτικές αποφάσεις των κυβερνώντων. Ελπίζουμε με τη δική σου βοήθεια να φτιάξουμε μια υγιή κοινωνία Ελεύθερων Πολιτών


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης