Η αποσύνθεση της Νέας Δημοκρατίας

Έλληνες  25/02/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Έχει γίνει γνωστό πλέον και στον πιο αδαή ότι το καθεστώς της Νέας Δημοκρατίας απ' όταν ανέλαβε τα ηνία της εξουσίας έως και σήμερα μόνο καταστροφικό υπήρξε παρά εποικοδομητικό.
Όλοι οι Έλληνες ξέρουμε και βιώνουμε κατά καιρούς τα μνημόνια, τις καταστροφικές συμφωνίες περί ξένων συμφερόντων εναντίον της Ελλάδος και την ανικανότητα της κυβερνήσεως να ανταπεξέλθει ως έπρεπε σε όλα τα δεινά που έπληξαν την χώρα και δεν εξαιρούνται τα φυσικά φαινόμενα (όπως ο χιονιάς, με γνώμονα την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών).

Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει.
Από την οικονομία; Ασχολίαστο διότι ως γνωστόν το βιοποριστικό την σήμερον ημέρα έχει καταντήσει δυσβάσταχτο έως και ακατόρθωτο. Από την παιδεία που αιμορραγεί; Διότι τα νέα Ελληνόπουλα αφενός διδάσκονται μία διαστρεβλωμένη ιστορία της Ελλάδος και των προγόνων μας και αφετέρου τα παιδιά μας δέχονται και κατήχηση για την Νέα τάξη πραγμάτων που μόνο Ελλάδα δεν θυμίζει.
Δεν θα αναφέρω λεπτομέρειες για τον πληθωρισμό καθώς επίσης και για το ποσοστό ανεργίας που έφτασε αισίως το 20% εν Ελλάδι εν έτη 2022.

Επιπλέον θα κάνω μία αναφορά και σε ένα από τα φλέγοντα ζητήματα της πατρίδος, που οι Τούρκοι ανενόχλητοι μπαινοβγαίνουν στο Αιγαίο νομίζοντας ότι είναι τσιφλίκι τους με τις πλάτες της κυβερνήσεως που αδρανεί πάνω σε τόσο σημαντικά ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια και την Εθνική μας κυριαρχία στο Αιγαίο (ΑΟΖ), κάνοντας φθηνές δηλώσεις περί Εθνικής κυριαρχίας, όπως ο κος Δένδιας.
Ωστόσο οι ΜΚΟ δίνουν και παίρνουν και η κυβέρνηση δεν απέχει απ’ αυτό.
Δεν θα αναλύσω παραπάνω….

Κλείνοντας θα ήθελα να προσθέσω ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη χάνει έδαφος διότι απέτυχε σε όλους τους τομείς κι εμείς ως Έλληνες αντί να βιώνουμε την υποτιθέμενη ανάπτυξη, βιώνουμε οικονομικώς και ηθικώς ως έρμαια την λαίλαπα της εξαθλίωσης που επί σκοπίμου μας δημιούργησαν.
Ως Έλληνες οφείλουμε να διατηρήσουμε αυτό που δικαίως μας ανήκει και δεν είναι άλλο από το τρίπτυχο:

Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια!
Εάν χαθεί έστω και ένα απ’ αυτά, θα μπούμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Δερβός Οδυσσέας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης