Η δικαστική σκευωρία του συστήματος και ο ηρωικός αγώνας του Ηλία Κασιδιάρη

Έλληνες  06/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

To σκηνικό εξελίσσεται την 7.10.2020. Η δίκη παρωδία μπροστά στο έξαλλο πλήθος των 20.000 και πλέον αλαλαζόντων αναρχοκομμουνιστών εν μέσω πανδημίας ,προαναγγέλλει την καταδίκη των Εθνικιστών, μη εξαιρουμένου του Ηλία Κασιδιάρη. Δικαστικοί παράγοντες, έρμαια της Κυβερνήσεως, εξετέλεσαν πλημμελώς τα καθήκοντά τους στέλνοντας αθώους ανθρώπους στη φυλακή διότι είχαν το σθένος να διαλαλούν την αλήθεια.

Με μόνη εξαίρεση την Εισαγγελέα Εφετών Κυρία Αδαμαντία Οικονόμου, η οποία έπειτα από τεκμηριωμένη αγόρευση έκρινε βάσει του νόμου ότι οι (αδίκως) καταδικασθέντες δεν πρέπει να σταλούν στην φυλακή καθώς δεν είναι ύποπτοι φυγής, έχουν τηρήσει τους περιοριστικούς όρους, έχουν μόνιμη κατοικία κλπ. Πέρασαν έκτοτε έξι μήνες εγκλεισμού για τον επικεφαλής των Ελλήνων για την Πατρίδα Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει καμιά αιτιολογία στα χέρια του γραπτώς ή προφορικώς για τον λόγο του εγκλεισμού του. Ο τραμπουκισμός της εκάστοτε κυβέρνησης δεν θα περάσει.

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.

Ο λόγος για τον πανικό που τους κυριεύει είναι η ραγδαία άνοδος των Ελλήνων για την Πατρίδα και πλανώνται πλάνην οικτράν εάν νομίζουν ότι ο Ηλίας λόγω του εγκλεισμού του θα περιορίσει την πολιτική του δραστηριότητα. Θα βγει ΝΙΚΗΤΗΣ για ακόμα μία φορά!

Αφιερωμένο στον Ηλία που διανύει τον έβδομο μήνα του άδικου εγκλεισμού του.

Φρίντα Κετσέα


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης