Η εγκληματικότητα των παράνομων αλλοδαπών καλπάζει στην Ελλάδα (Βίντεο)

Έλληνες  20/12/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Σταύρος Μπιτσικόλης,

υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας

Πριν από λίγες ημέρες ομάδα ανήλικων Πακιστανών στη περιοχή Αγίου Νικολάου Πατρών επιτέθηκε σε ηλικιωμένο Έλληνα πολίτη. Οι δράστες την ώρα που τον γρονθοκοπούσαν βαριά βιντεοσκοπούσαν την άνανδρη επίθεσή τους και με θράσος το ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το τραγικότερο όλων είναι πως εκείνη την ώρα κανένας πολίτης δεν είχε το σθένος και τη παλικαριά να υπερασπιστεί τον άτυχο παππού, βέβαια μετά την επίθεση το όλο θέμα πήρε διαστάσεις.

Συγκεκριμένα ομάδα μαθητών αλλά και εκπαιδευτικοί από το σχολείο που φοιτεί ο παράνομος αλλοδαπός εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους. Φυσικά κανένα τοπικό και μεγάλο μέσο μαζικής ενημέρωσης δεν πρόβαλε το συμβάν για προφανείς λόγους, για να μην θίξουμε τους λαθρομετανάστες, αυτούς που εισέβαλαν παράνομα στην επικράτειά μας και βιάζουν την χώρα μας καθημερινά.

Αυτή είναι η Ελλάδα του 2021. Ένα προτεκτοράτο όπου οι αλλοδαποί κάνουν επίδειξη ισχύος σε ανυπεράσπιστους και ηλικιωμένους Έλληνες πολίτες. Πλήρης ανομία λοιπόν στην πολυπολιτισμικότητα του Μητσοτάκη και γι’ αυτό τον λόγο καλώ όλους τους Έλληνες πολίτες να στηρίξουν και να ψηφίσουν ΕΛΛΗΝΕΣ και Ηλία Κασιδιάρη για να γίνει η Ελλάδα μια δυνατή χώρα με ασφάλεια, στην οποία ο Έλληνας Πολίτης δεν θα φοβάται να κυκλοφορήσει στον δρόμο.

Η Ελλάδα ανήκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης