Η Ευρώπη των Εθνών και των Πατρίδων ξημερώνει!

Έλληνες  26/09/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Άρης Σαπουνάς,

Στέλεχος Νεολαίας και υποψήφιος Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών                      

Το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ιταλία αποτελεί μια πραγματική ελπίδα για την δημιουργία επιτέλους της Ευρώπης που οραματιζόμαστε. Της Ευρώπης των εθνών και όχι των τοκογλύφων τραπεζιτών. Όπως δυστυχώς ήταν μέχρι σήμερα και όπως θα θέλανε να συνεχίσει να είναι οι δυνάστες των λαών οι οποίοι έχουν τρομοκρατηθεί από την όλο και αυξανόμενη επέλαση των εθνικών δυνάμεων σε όλη την Ευρώπη.                                                             

Μετά την Ουγγαρία, την Σουηδία, την Πολωνία και παραλίγο την Γαλλία, χτες ήρθε μια άλλη μεγάλη δύναμη της Ευρωπαϊκής Ηπείρου να προστεθεί στις  χώρες εκείνες που εγκαταλείπουν τις δήθεν προοδευτικές δυνάμεις (που μόνο πρόοδο δεν έφεραν αλλά οικονομική εξαθλίωση και φτώχεια) και συντάσσονται με τις εθνικές δυνάμεις τις πραγματικής προόδου και ευημερίας. Οι φόβοι όλων αυτών που έχουν οδηγήσει τους Λαούς της Ευρώπης κάτω από τα όρια της φτώχειας επιβεβαιώθηκαν. Ο εθνικός συνασπισμός με επικεφαλής την Τζώρτζια Μελόνι πέτυχε μια ιστορική Νίκη.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την μεγάλη μέρα του εθνικισμού. Η υποψήφια βουλευτής μας Ιωάννα Καραδήμα ήταν εκεί για να παραδώσει συγχαρητήρια επιστολή από τον Ιδρυτή μας Ηλία Κασιδιάρη.                                                                   

Ο εθνικός άνεμος που πνέει σε όλη την Ευρώπη αργά η γρήγορα όσο και αν μας πολεμούν  θα έρθει και στην Ελλάδα. Και ίσως θα είχε ήδη έρθει αν το σύστημα τρομοκρατούμενο δεν είχε φυλακίσει τον Ηλία Κασιδιάρη. Όμως ότι και να κάνουν το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο. Για την Ιστορία η Τζώρτζια Μελόνι το 2018 είχε πάρει 4% και τώρα βγήκε πρώτο κόμμα με 26%. Το ίδιο θα συμβεί και στην Ελλάδα!! Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ σε λίγους μήνες θα εισέλθει πανηγυρικά στο κοινοβούλιο και σε λίγα χρόνια θα είναι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη της Χώρας!!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης