Η εφαρμογή του σταλινισμού από τους κυβερνώντες

Έλληνες  27/08/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Της Συγγραφέως ″Φλόγα του Ταινάρου″

Άλλη εποχή. Άλλη γλώσσα. Ίδια Πολιτική

Πριν από περίπου 90 χρόνια ήταν ένας δικτάτορας, που με τις ντιρεκτίβες του και την πολιτική του, ″κατάφερε″ να εξοντώσει πάνω 40 εκατομμύρια πολίτες του Κράτους του. Έμεινε στην ιστορία ως σφαγέας και πρότυπο απολυταρχικού κυβερνήτη. Μετά τον θάνατό του, ακόμη και το καθεστώς του, τον αποκαθήλωσε πλήρως και προσπάθησε να σβήσει τη μνήμη του από παντού. Μέχρι και το ιστορικό Στάλινγκραντ, μόλις 8 χρόνια μετά τον θάνατό του, μετονομάζεται σε Βόλγκογκραντ. Φυσικά πρόκειται για τον Στάλιν, του οποίου τις μεθόδους αντιγράφει πιστά η ελλαδική εντολοδόχος κυβέρνηση.

Ο Στάλιν ήταν γαντζωμένος στην εξουσία στηριζόμενος σε ένα καθεστώς βίας και τρομοκρατίας. Με αστυνομική βία αντιμετωπίζει ο Κούλης την πανδημία, τις πυρκαγιές κλπ. Με τρομοκρατία για τον κορωνοϊό και την κλιματική αλλαγή, προσπαθεί να μας καταβαραθρώσει το φρόνημα, για να αμβλύνει τις δικαιολογημένες αντιδράσεις του λαού στις εγκληματικές, αλλοπρόσαλλες αποφάσεις και ενέργειες της κυβέρνησης των ″λοιμωξιολόγων″.

Τους τελευταίους μήνες ανακάλυψε και εφαρμόζει και μια άλλη δοκιμασμένη τακτική του Στάλιν: Για όλα τα δεινά που έχει συσσωρεύσει στον τόπο μας αυτή η απερίγραπτη κυβέρνηση φταίνε οι ανεμβολίαστοι. Αυτοί «θα καταδειχθούν ως εχθροί του λαού». Όπως ακριβώς ο Στάλιν βάφτιζε τα υποψήφια θύματά του «αντιδραστικούς αντεπαναστάτες». Π.χ.: Οι αποφάσεις του Στάλιν οδήγησαν στον θάνατο από ασιτία περίπου δέκα εκατομμύρια ανθρώπους στον μεγάλο λιμό της Ουκρανίας (1932-1933) ή Γολoντομόρ (ουκρανικά: Голодомор). Και τότε οι Σοβιετικοί προπαγανδιστές προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο ότι φταίνε οι «αντιδραστικοί αντεπαναστάτες». Οι ανεμβολίαστοι λοιπόν, φταίνε για την άθλια υγειονομική περίθαλψη. Εξ αιτίας των ανεμβολίαστων αναγκάζεται, η ″καλή″ μας κυβέρνηση να παίρνει όλα αυτά τα σκληρά μέτρα και τα καταστροφικά lock-down. Αυτοί φταίνε για τα χάλια της ανύπαρκτης παιδείας και στρεβλής εκπαίδευσης. Αυτοί φταίνε για την καταβαράθρωση της οικονομίας μας. Πιθανόν ο ΣΚΑΪ να ″ανακαλύψει″ ότι οι ανεμβολίαστοι φταίνε και για τις πυρκαγιές.

Στην πυρά λοιπόν αυτοί οι ανεμβολίαστοι! Αυτοί που τολμούν να αμφισβητούν τις ντιρεκτίβες του Κούλη. Αυτοί που τολμούν να σκέφτονται και να μην είναι άβουλα πρόβατα, όπως μας θέλει η παγκοσμιοποίηση. Ο νέος Υπουργός προπαγάνδας κ. Οικονόμου το είπε ξεκάθαρα: «Οι ανεμβολίαστοι (σ.σ. οι εχθροί του λαού) δεν θα μπορούν πλέον ελεύθερα να εργαστούν, να σπουδάσουν, να κοινωνικοποιηθούν, να ψυχαγωγηθούν, να διασκεδάσουν, να μετακινηθούν». Κακώς μόνο τόσο απαλή τιμωρία. Το σωστό θα ήταν να κυκλοφορούν μόνο, έχοντας ραμμένο στο στήθος το γράμμα «C» από τη λέξη «Covid».  

Όταν πριν λίγα χρόνια έκλεινε μία από τις ναυαρχίδες της παραπληροφόρησης, δικαιολογημένα όλοι οι δημοσιογράφοι διαμαρτύρονταν για τους εργαζόμενους που θα έμεναν χωρίς δουλειά. Τώρα, ιδιαίτερα οι μεγαλοδημοσιογράφοι επιχαίρουν και επικροτούν για τις αποφάσεις του Κούλη που δεκάδες χιλιάδες θα μείνουν άνεργοι χωρίς μισθό. Προφανώς δεν περνάει καν από το μυαλό όλων αυτών των ικανών στελεχών της κυβέρνησης, τι θα γίνει με την ήδη υποστελεχωμένη δημόσια υγεία, όταν χιλιάδες υγειονομικοί δεν θα πάνε στις εργασίες τους. Πιθανόν αυτά τα κενά να τα συμπληρώσει ο κ Υπουργός (υπ)ανάπτυξης, που έχει αποκτήσει, εσχάτως, ιδιαίτερες γνώσεις λοιμωξιολογίας.

Άραγε, αναλογίζεται κάποιος από τους κυβερνώντες τι θα γίνει στα σχολεία μας, όλων των βαθμίδων, έτσι που δίχασαν και τη νεολαία μας σε εμβολιασμένους και μη; Είναι φυσικό η νεολαία μας να έχει αυξημένο το θυμικό στοιχείο. Το ″αίμα της βράζει″ που λέμε απλά. Οι αψιμαχίες, οι καυγάδες, τα πειράγματα κλπ θα εκτιναχθούν. Θα μου πείτε: «Πότε νοιάστηκαν για τη νεολαία, για να νοιαστούν τώρα;» Λογικό.

Είναι κατανοητό το άγχος των κυβερνώντων, να εκτελέσουν πιστά τις εντολές των παγκοσμιοποιητών και να ″ξεπουλήσουν″ όσο το δυνατόν περισσότερα εμβόλια. Άλλωστε η παραγωγή αυξάνεται. Πρέπει να αυξηθεί και η κατανάλωση. Προσφάτως ο ΕΜΑ (European Medicines Agency) (σ.σ. ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων), έδωσε την έγκριση για την λειτουργία δύο ακόμη εργαστηρίων – εργοστασίων παραγωγής εμβολίων. Το ένα στο Saint Rémy sur Avre στη Γαλλία, που θα παρασκευάσει 51 εκατομμύρια δόσεις το 2021 και το άλλο στο Marburg της Γερμανίας με παραγωγή 410 εκατομμύρια δόσεις το 2021. Δυστυχώς μας περιμένει πολύ τρύπημα. 

Ο Ινδός διανοητής και ποιητής Τζίντου Κρισναμούρτι (Jiddu Krishnamurti), έλεγε: «Δεν είναι δείγμα υγείας να είσαι καλά προσαρμοσμένος σε μια βαριά άρρωστη κοινωνία». Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ ξέρουμε ότι οι διαχρονικά κυβερνώντες έχουν καταστήσει την κοινωνία μας βαριά άρρωστη. Ο ιδρυτής μας Ηλίας Κασιδιάρης και εμείς, θα αντισταθούμε, με κάθε νόμιμο μέσο, ενάντια στις ολοκληρωτικές αποφάσεις των κυβερνώντων. Ελπίζουμε με τη δική σου βοήθεια να φτιάξουμε μια υγιή κοινωνία ελεύθερων Πολιτών. 


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης