Η Καϊλή, το Κατάρ και ο Κασιδιάρης

Έλληνες  18/12/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τώρα λοιπόν, μετά το λεγόμενο Κατάργκαιητ, κανείς δεν μπορεί να υποκριθεί τον ανήξερο, το θύμα, τον παραπλανημένο. Κανείς δεν μπορεί να βαφτίσει την απληστία του φιλανθρωπία, την ατιμία του προοδευτικότητα, την προδοσία της Ελλάδος αλληλεγγύη. Όταν άνοιξε η βαλίτσα με τα γκαζοδόλαρα του Κατάρ που μετατρέπονταν σε αργύρια στα χέρια της αντιπροσώπου των Μεντόρων της Ελλάδος, αποσπάστηκε και η αυλαία και αποκαλύφθηκε το εν εξελίξει έγκλημα καθοσιώσεως.

Ας προσπαθούν όλοι οι μίσθαρνοι να μας επικεντρώσουν το ενδιαφέρον στην ευειδή δωροδοκούμενη και στο ποσόν της δωροληψίας. Δυστυχώς αυτό το αίσχος είναι ασήμαντο μπροστά στην πραγματικότητα, που γυμνή και αλγεινή φανερώθηκε μπροστά μας: Ο βίαιος και χυδαίος εξισλαμισμός της Πατρίδος μας έχει χορηγό. Σταδιακά, οργανωμένα και συντονισμένα, έδιωξαν και διώχνουν εμάς, τους Ελληνες, από τα ιερά, τα ποτισμένα με το αίμα των ηρώων Πατέρων μας χώματά μας και έφεραν “δυστυχισμένους” πρόσφυγες από αλλότροπες μουσουλμανικές χώρες, οι οποίες όχι μόνο δεν είχαν πόλεμο, αλλά και οι κατά προτίμηση άρρενες εισερχόμενοι ήσαν χαρούμενοι καλοεξοπλισμένοι νεαροί, λες κι αν χρειαζόταν στην χώρα τους, θα πολεμούσαν οι γυναίκες και τα παιδιά τους.

Οι εξωνημένοι ταγοί μας, αντί να κλείσουν την πληθώρα των παρανόμων τζαμιών, σ’ αυτή την Πατρίδα που για να φύγουν αυτά κι οι μαντήλες και μαζί τους ο εξανδραποδισμός, η φρίκη και ο αφανισμός του Εθνους μας μαρτύρησαν οι προπάπποι μας, ανήγηραν το πελώριο ανοσιούργημα στην Ιερά Οδό. Δεξιοί κι αριστεροί, στην «του Κατάρ απαίτηση πειθόμενοι», περιφρόνησαν το Ελληνικό Σύνταγμα που υποχρεούνται να υπηρετούν και αδιαφόρησαν για την κατακραυγή των Ελλήνων. Στα εγκαίνια παρανόμων χοτ σποτ, παράλληλα με τους θλιβερούς στρατιωτικούς (!), παρίσταται και ο Καταριανός “ευεργέτης”. Να γιατί χυδαίος και κάλπης πολιτικός εξανίσταται που οι Ζακυνθινοί αρνούνται να ξεπουληθεί το νησί τους εν είδει επενδύσεων, σε καταριανούς. Εξευτελίζοντας την νοημοσύνη μας και καταπατώντας την ευτελισμένη αξιοπρέπειά μας, έβαλαν στα σχολεία μας ενήλικες Ασιάτες και Αφρικανούς, ώστε τα ανήλικα παιδιά μας εκτός από τον αφελληνισμό που υφίστανται, να αλωθούν σε κάθε πτυχή της αλωμένης τους ύπαρξης.

Kαι βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο Μέντωρ της άπληστης μισελληνίδος, εκτός από την ασυλία στην ασυδοσία των εθνοπατέρων, αφαίρεσε και την αυτονόητη προϋπόθεση του Ελληνικού γένους στον Ελληνικό στρατό. Τώρα αρχίζει να αποκτά νόημα η επίσκεψη του αρχιεπισκόπου της Ορθοδόξου Πίστεώς μας στους παρανόμους ισλαμιστές εποίκους κρύβοντας τον Σταυρό, το σύμβολο της Χριστιανοσύνης μας. Ερμηνεύεται επιτέλους το κλείσιμο των Εκκλησιών που μας επέβαλε, μιας και ξέρουμε ότι και αυτός επισκέφτηκε το Κατάρ.

Το Κατάρ, τον χρηματοδότη σύμμαχο της Τουρκίας. Το Κατάρ που ο εμίρης του έχει υποσχεθεί «την εξάπλωση του Ισλάμ με κάθε κόστος» στην Ευρώπη. Και πύλη της Ευρώπης είναι η Ελλάδα. Συμπτωματικά, όσοι εργάζονται – επιτυχώς ομολογουμένως- για τον αφανισμό του Ελληνικού Εθνους, νιώθουν μια ανιδιοτελή ιδεολογική ταύτιση με τα σεμνά αστόλιστα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των πολύχρυσων αρωγών. Κι έτσι έρχεται φυσικά και αβίαστα το ερώτημα: Ποιόν φοβάται το εξώνητο, μίσθαρνο σύστημα ότι θα ανακόψει την εξελισσόμενη πορεία της γενοκτονίας των Ελλήνων και την συνακόλουθο οικειοποίηση των Ελληνικών διαπιστευτηρίων; Μα αυτόν που έβαλε στην φυλακή με ατράνταχτες κατηγορίες όπως: “παρακολούθησε προ 18ετίας συναυλία, χωρίς να ελέγξει ποιοι θα ήσαν στο κοινό. Απεκάλεσε παράσιτα αυτούς που ζουν εις βάρος των άλλων. Μίλησε σε ανύποπτο χρόνο για διαφθορά με αποτέλεσμα να πληγωθούν οι αμοραλιστές καταρολάγνοι”. Και βέβαια είναι καλοδεχούμενος όποιος τον συκοφαντεί, μιας και μέσα από την φυλακή δεν μπορεί να απαντήσει. Άρα ο κακοπροαίρετος ηλίθιος μπορεί να πει πως η σιωπή είναι κατάφαση. Κι έτσι να δούμε οι υπόλοιποι άλλη μια πτυχή του τι είναι ανανδρεία. Και σε ποια δικαιοσύνη να στρέψει ο Έλληνας το βλέμμα του; Σε αυτήν που ως δια μαγείας εξαφάνησε κάθε πληροφορία που αφορά τον λειτουργό της, ο οποίος συνελήφθη με τρεις ανηλίκους και λευκή σκόνη; Τώρα λοιπόν που ΟΛΟΙ ξέρουμε, γιατί ο ιδρυτής των ΕΛΛΗΝΩΝ είναι στην φυλακή, ας έχουμε υπ’ όψιν μας πως η σιωπή μας δεν μας κατατάσσει στους απογόνους του Πλάτωνος, του Αριστοτέλους και του Ισοκράτους, αλλά σε αυτούς που εξόρισαν τον δίκαιο Αριστείδη, που υποχρέωσαν τον νικητή της ναυμαχίας της Σαλαμίνος, Θεμιστοκλή να διαφύγει και έβαλαν στην φυλακή τον Μιλτιάδη, τον νικητή της μάχης του Μαραθώνος. Χωρίς να ξεχνάμε την καταδίκη και φυλάκιση του ιερού μας Κολοκοτώνη και του Πλαπούτα.

Κι αν είμαστε ατιμωτικά φοβισμένοι, ή αν μας είναι αδιάφορο αν αδικείται και σαπίζει ένας αθώος άνθρωπος στην φυλακή, απλά ας αναλογιστούμε πως η αδράνεια και η σιωπή μας, θα είναι η δική μας θηλειά όταν θα έρθει νομοτελειακά, με αυτούς τους καταφανώς και αδιάντροπα προδότες, η δική μας σειρά. Γιατί γι’ αυτούς, όποιος είναι Έλληνας είναι ξεγραμμένος. Κι αν κάποιοι νομίζουν ότι, ως Πόντιοι Πιλάτοι θα περάσουν χωρίς συνέπειες τον Ρουβίκωνα, ας ανακαλέσουν στην μνήμη τους το τραγικό τέλος του Ρωμαίου αξιωματούχου, παράλληλα με την ρήση του φιλοσόφου Αντισθένους:

«το κακό είναι κακό, κι αν φαίνεται κι αν δεν φαίνεται».

(Αισχρόν το γ’ αισχρόν, καν δοκή καν μη δοκή).

 Πάντως την τελική πράξη, θα την παίξουμε εμείς, οι ΕΛΛΗΝΕΣ.

 Δώρα Δάνα


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης