Η κυβέρνηση αδυνατεί να προστατεύσει τα παιδιά μας στα σχολεία από τον ακροαριστερό όχλο

Έλληνες  29/09/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Δήμος Κυριλίδης

Τα βίαια ένστικτα  των αναρχικών, οι οποίοι ισχυρίστηκαν πως είναι μέλη του συλλόγου φοιτητών, τους οδήγησαν στο να επιτεθούν σε ανήλικα παιδιά στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης. Πρόκειται  για έναν  περιφερόμενο θίασο μερικών ατόμων, οι οποίοι εισχωρούν στα διοικητικά συμβούλια των φοιτητών δημιουργώντας διάφορες διενέξεις και αυτοβαφτίζονται οι ίδιοι, ως «σύλλογος φοιτητών».

Μετά την μόλυνση που έχουν προκαλέσει μέσα στα πανεπιστήμια θέλουν πλέον να πράξουν το ίδιο και στα σχολεία, πουλώντας προπαγάνδα σε ανήλικα παιδιά.

Ενήλικοι, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τις πράξεις τους, κατευθύνθηκαν βίαια, έξω από σχολείο προκειμένου να επιτεθούν σε ανήλικους ΜΑΘΗΤΕΣ με κράνη, λοστάρια, ρόπαλα και μαχαίρια, όπως ακούγεται σε ένα βίντεο.

Τί άλλο θα ζήσουμε σε αυτήν την χώρα; 

Ακόμη πιο ντροπιαστική όμως, είναι η προπαγάνδα που γίνεται  από τα συστημικά Μέσα - γι’ αυτό το θέμα - εναντίον των μαθητών. Τα κανάλια δεν είδαν τα κράνη των αναρχικών, δεν είδαν τα καδρόνια του περιφερόμενου αριστερού θίασου. Είδαν μόνο «φασίστες», που όπως φαίνεται στα βίντεο, η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που προπαγανδίζουν οι συστημικοί δημοσιογράφοι. Οι αριστεροί κατευθύνονταν με πρόθεση βίαιης συμπλοκής εναντίον παιδιών και ανήλικων μαθητών. 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αδυνατεί να προστατεύσει τα παιδιά μας μέσα στα σχολεία από τον αναρχικό οχετό. Αλήθεια, πώς μια πορεία οπλισμένων ακροαριστερών – με αλυσίδα – φτάνει έξω από σχολείο ανενόχλητη;


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης