Η Κυβέρνηση της ΝΔ καταρρέει σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο

Έλληνες  10/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Δημήτρης Βαλασίδης

Παρά της απεγνωσμένες προσπάθειες της κυβέρνησης να εξαπατήσει τον Ελληνικό λαό αποκρύπτοντας την ζοφερή πραγματικότητα, έρχεται το ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ (Απρίλιος 2021) και την αποκαλύπτει. Οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις και τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης αδυνατούν πλέον να κρύψουν την γενική δυσαρέσκεια για τους κυβερνητικούς χειρισμούς σε όλους τους κρίσιμους τομείς.

Η αλήθεια αποκαλύπτεται από την ευρωπαϊκή δημοσκόπηση. Η κυβέρνηση έχασε την εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών και συγκεκριμένα:

Το 78% των Ελλήνων πιστεύουν πως η γενική κατάσταση στην χώρα είναι κακή. (5η χειρότερη επίδοση στην Ε.Ε.)

Το 92% των πολιτών πιστεύουν πως η κατάσταση στην απασχόληση είναι κακή. (2η χειρότερη επίδοση στην Ε.Ε.)

Το 76% των πολιτών στην Ελλάδα πιστεύουν πως η παροχή υπηρεσιών από το δημόσιο είναι κακή. (η χειρότερη επίδοση στην Ε.Ε.)

Το 81% των πολιτών πιστεύουν πως τους επόμενους 12 μήνες η κατάσταση στην οικονομία δεν θα βελτιωθεί. (6η χειρότερη επίδοση στην Ε.Ε.)

Το 77% πιστεύει ότι τους επόμενους 12 μήνες η γενική κατάσταση στην χώρα δεν θα βελτιωθεί. (3η χειρότερη επίδοση στην Ε.Ε.)

Το 81% των πολιτών στην Ελλάδα πιστεύουν πως τους επόμενους 12 μήνες τα οικονομικά του νοικοκυριού τους δεν θα βελτιωθούν. (3η χειρότερη επίδοση στην Ε.Ε.)

Το 61% δηλώνει πως δεν είναι ικανοποιημένο από την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Το 67% δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένο από τον τρόπο λειτουργίας της Δημοκρατίας

Το 71% δηλώνει πως δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση

Το 84% δηλώνει πως τα ΜΜΕ δεν είναι απαλλαγμένα από πολιτικές πιέσεις.

Βεβαίως τα αποτελέσματα αυτά δεν παρουσιάστηκαν στον καλοπληρωμένο έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, γιατί έχουν εντολή να κρατούν στο σκοτάδι τον λαό.

Μπορούμε με βεβαιότητα να συμπεράνουμε, ότι η ΝΔ όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσφατο παρελθόν και το ΠΑΣΟΚ παλαιότερα δεν μπορούν να αποτελέσουν αξιόπιστη λύση. Μόνον αν αποφασίσει ο λαός να αυτοκτονήσει θα κάνει το λάθος να τους εμπιστευθεί και πάλι την διακυβέρνηση.

Ευτυχώς σήμερα υπάρχει αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη με την πανελλήνια συνδιάσκεψη που παρουσιάστηκε την Κυριακή 9 Μαίου απέδειξαν, ότι αποτελούν την μόνη αξιόπιστη λύση.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης