Η νεολαία των ΕΛΛΗΝΩΝ τίμησε τον Παύλο Μελά! (Βίντεο)

Έλληνες  17/10/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Νεολαία του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ παρευρέθηκε στην οικία του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά, τιμώντας την μνήμη του ήρωα με αφορμή τα 118 χρόνια από τον θάνατό του.

«Να συνεχίσετε τον αγώνα, μην δειλιάσετε, θα συναντήσετε, κακουχίες, στερήσεις, προδοσία, θάνατο. Χαλκεύοντας την ψυχή σας θα νικήσετε. Όλα για την Πατρίδα, όλα. Διώκτε τους δολοφόνους απ' τα ιερά χώματα της Μακεδονίας μας, όλα για την ελευθερία της Μακεδονίας μας, όλα, για την ζωή σας, αξίζει κανείς να πεθαίνει για την Μακεδονία, για την Ελλάδα»

Ό Εκπρόσωπος της Νεολαίας Κωνσταντίνος Φλώρος εκφώνησε μερικά λόγια για τον ήρωα: Βρισκόμαστε σήμερα, στην οικία του Εθνικού μας ηρώα Παύλου Μελά, για να αποτίσουμε φόρο τιμής στην μνήμη του. Με αφορμή την συμπλήρωση 118 ετών από τον θάνατό του, δεν μπορούμε παρά να συνεχίσουμε τον αγώνα για την απελευθέρωση και γιγάντωση της πατρίδας μας, με το ίδιο άσβεστο πάθος και όραμα, που είχε ο ίδιος και μεταλαμπαδεύτηκε από γενιά σε γενιά, ενάντια στους σύγχρονους κομιτατζήδες, προδότες του έθνους και της Μακεδονίας μας.

Της Μακεδονίας μας, για την οποία ο Παύλος Μελάς, παράτησε την εύπορη ζωή του και έπεσε μαχόμενος στο χωριό Στάτιστα της Καστοριάς. Μιας μάχης, που σήμερα κάποιοι προσπαθούν να μηδενίσουν με τις επιλογές τους, κάνοντας τα κόκκαλα του Παύλου να τρίζουν.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τον μοναδικό Παύλο που γνωρίζει η Ελλάδα.

Και αυτός είναι ο Μελάς. Ό Παύλος ζει!

https://twitter.com/hellenes_youth/status/1581290544596103170?s=20&t=4YXvygZ-H_reB1Z3eyE59w

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης