Η Ντόρα αντιμετωπίζει την Ελλάδα σαν τσιφλίκι της!

Έλληνες  31/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Δευτέρας, προχώρησε σε μια άκρως προκλητική δήλωση, «χωρίζοντας» στα δύο τους πολίτες της χώρας.

«Εμένα δεν θα με κρατήσει τίποτα να πάω στην Κρήτη», είπε χαρακτηριστικά η Μπακογιάννη, όταν ερωτήθηκε για το εάν θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό.

Ενώ, λοιπόν, εμείς οι κοινοί θνητοί στέλνουμε sms, έχουμε μαζί μας τις απαραίτητες βεβαιώσεις και έχουμε υποστεί μια άνευ λόγου σκληρή αντιμετώπιση από την κυβέρνηση, χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα όπως αποδεικνύουν και οι αριθμοί, η Ντόρα προέβη σε μια άκρως προκλητική δήλωση. Τα σχόλια απλών πολιτών στα social media έχουν πάρει φωτιά!

Αλλά τι περίμενε κάποιος από την Ντόρα, η οποία λειτουργεί σαν να είναι η χώρα τσιφλίκι της. Γιατί, μετά από μια τέτοια δήλωση, πώς θα αισθανθεί κάποιος, ο οποίος δεν μπορεί να επισκεφθεί τον τόπο καταγωγής του; Πώς να αισθάνεται άραγε κάποιος επιχειρηματίας που έχει από τον Νοέμβριο κλειστό το μαγαζί του; Πώς να νοιώθουν τα εκατομμύρια των εργαζομένων που έχουν τεθεί τόσους μήνες σε αναστολή εργασίας; Οι νέοι που δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν; Βέβαια για την Ντόρα και την υπόλοιπη κυβέρνηση αυτά είναι ψιλά γράμματα! Ο κομματικός στρατός να είναι καλά! Και αν δεν είναι θα τον αντικαταστήσουμε με μερικές εκατοντάδες ψήφους αλλοδαπών!

Δυστυχώς γι’ αυτούς ο κόσμος πλέον ξυπνάει πολύ γρήγορα. Η ώρα των ΕΛΛΗΝΩΝ πλησιάζει!

Χ.Μ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης