Η Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ κατακεραυνώνει την κυβέρνηση: «Μηταράκης και Μητσοτάκης ξεπουλάνε τον τόπο μας»

Έλληνες  26/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση ΚΑΙ στο μεταναστευτικό είναι άκρως μισελληνική. Ο εποικισμός της χώρας καλά κρατεί. Το κέντρο των Αθηνών ασφυκτιά από τους χιλιάδες λαθρομετανάστες, που κυκλοφορούν ελεύθερα στην πρωτεύουσσα. Οι Ακρίτες μας έχουν φτάσει στα όριά τους. Η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα εξέδωσε Δελτίο Τύπου, στο οποίο κατακεραυνώνει την κυβέρνηση Μητσοτάκη με αριθμούς, με αποδείξεις. Πλέον η στήριξη στο Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ είναι μονόδρομος. Για να σταματήσει η λαθρομετανάστευση, να προστατευθούν πραγματικά τα σύνορα, να απελαθούν όσοι μπήκαν παράνομα στη χώρα, για να παραμείνει η Ελλάδα ελληνική. Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση των Ακριτών μας:

«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25-11-2021

Μηταράκης προς Τουρκία: «Μετανάστες μας στέλνετε εσείς,  αύξηση κλινών εμείς!». Καταρρέει το αφήγημα της φύλαξης των συνόρων! 

Μόνο τον Οκτώβριο είχαμε 2.445 νέες αιτήσεις ασύλου εκ των οποίων οι περισσότερες κατατέθηκαν στην Αθήνα και στον Πειραιά! Καταρρέει έτσι το αφήγημα της φύλαξης συνόρων αφού οι αφίξεις μεταναστών γίνονται κυριολεκτικά από παντού, από τα χερσαία,  τα θαλάσσια σύνορα, γιατί όχι ακόμα και αεροπορικώς!

Τα σύνορα "μπάζουν"  και η υπερσυγκέντρωση μεταναστών στην πρωτεύουσα "οδήγησε"  το Υπουργείο Μετανάστευσης να βρει "λύση"!!

Εξέδωσε  εγκύκλιο για να γίνει... αποκέντρωση των αιτούντων άσυλο προς τα νησιά που υπάρχουν κέντρα καταγραφής! Επιβεβαιώθηκαν έτσι οι  φόβοι των νησιωτών ότι τα ελληνοτουρκικά σύνορα έχουν επιλεγεί ως ο χώρος εγκλωβισμού μεταναστών.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, βγήκε νέα εγκύκλιος που πήγε να μαζέψει τα αμάζευτα. Όμως η ενέργεια αυτή  είναι ενδεικτική για τον τρόπο σκέψης και τους απώτερους σκοπούς της κυβέρνησης της ΝΔ και προσωπικά του πρωθυπουργού. Ακόμη και κόντρα στα εθνικά συμφέροντα (αφού η συσσώρευση μεταναστευτικών πληθυσμών στα νησιά και η εύκολη αποσταθεροποίησή τους είναι διακαής πόθος της Τουρκίας), προτιμά να θυσιάσει τα νησιά για "κρύβοντας" το πρόβλημα σ’ αυτά για να μένουν ήσυχοι οι καρεκλοκένταυροι των Αθηνών και της Ευρώπης.  Πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή φανέρωσε την αγωνία του κ. Μηταράκη για το πράσινο φως της κατασκευής των τριών Υπερδομών σε Έβρο, Χίο και Λέσβο. Μετά από τα ευτράπελα των εγκύκλιων ενδεικτικών της  εθνικά επικίνδυνης πολιτικής "στο πόδι", ας θυμηθούμε κι άλλες επιτυχίες της κυβέρνησης δια του κ. Μηταράκη στο πρόσφατο παρελθόν.

Α. -  Υποσχέθηκε 10.000 επιστροφές μεταναστών προς την Τουρκία κάθε χρόνο! - Οι επιστροφές που πέτυχε 2 χρόνια τώρα, μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού!

Β.  Με επιτάξεις εκτάσεων από τον Φεβρουάριο του 2020 προσπαθεί να κατασκευάσει αυτός και η κυβέρνηση με πρωτόγνωρη λύσσα τις Υπερδομές. Έφθασε στο σημείο να στείλει τα ΜΑΤ και να χτυπάνε αλύπητα και να βρίζουν για 4 ημέρες τους νησιώτες σε Χίο και Λέσβο.

Γ. Στις 2/12/2020 υπογράφει εν αγνοία των νησιωτών 10ετες μεταναστευτικό μνημόνιο με την Γιόχανσον για πιλοτική Υπερδομή στη Λέσβο χωρητικότητας 5000 και έξτρα 8 ΠΡΟΚΕΚΑ! (σήμερα διαφημίζει ότι η δομή στην Λέσβο θα έχει χωρητικότητα 3000. Ποιος τους πιστεύει πια και για τι;)

Δ. Αποφασίζομεν και διατάσσομεν:  Θέλει να επιβάλει τις υπερδομές  χωρίς να υπάρχει ΚΑΜΙΑ θεσμική απόφαση από Δήμο ή Περιφέρεια!  

Ε.   - Υπερδομή Σάμου  3.000 χωρητικότητα (πλασματική αφού με μηδενικές επιστροφές ο αριθμός δεν θα έχει ταβάνι ), σε 14.000 τ.μ. κτήρια. (κατασκευασμένη). Εξαγγέλλει για την υπερδομή Χίου 18.000 τ.μ. κτήρια, 30% μεγαλύτερη επιφάνεια από την τερατώδη δομή της Σάμου και για την  υπερδομή Λέσβου  41.000 τ.μ. κτήρια , 300% μεγαλύτερη επιφάνεια. Τι χωρητικότητα πραγματικά θα έχουν σε σχέση με τα επικοινωνιακά ψέματα που εξαγγέλλει είναι εύκολο να συμπεράνει κανείς.

Λεφτά (& χώροι να) υπάρχουν    

ΣΤ. Οι νέες Υπερδομές σε Χίο, Έβρο, Λέσβο κοστολογούνται από την τεχνική Υπηρεσία των μετακλητών του Υπουργείου Μετανάστευσης σε 176.576.000 και η ΤΕΡΝΑ Α.Ε με έκπτωση μόλις με 7,10% αναλαμβάνει το έργο! Τα κτήρια θα είναι μεταλλικά με πάνελ (τύπου κοντέινερ). Το ασύλληπτο κόστος κατασκευής  εκτινάσσεται σε 3.000 €/ τ.μ. και 45.000 € / μετανάστη! για λαμαρινοκατασκευές  επί του εδάφους!!!

Ζ. Μιλάει για εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού και ομοιότητα των  κρίσεων στην Πολωνία και Έβρο. Στην Ελλάδα η λύση "Μηταράκη" είναι οι Υπερδομές ενώ στις Βόρειες χώρες η προστασία συνόρων και οι αστραπιαίες αντιδράσεις με επιβολή κυρώσεων σε αεροπορικές εταιρείες, στην Λευκορωσία κλπ!

Αριθμοί λάστιχο, «κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας», για να γίνει η δουλειά. Μόνη αλήθεια τα εκατοντάδες εκατομμύρια των Υπερδομών, οι εξαγορές συνειδήσεων, για να καταδικαστούν μόνιμα τα νησιά και ο Έβρος σε τόπους συσσώρευσης μεταναστών και να αποσταθεροποιηθεί η χώρα.

Υπάρχει κάποιος που δεν καταλαβαίνει πλέον τι γίνεται; Φτάνει η ώρα της ευθύνης για όλους. Ας αποφασίσουν ακόμη και αυτοί που προσδοκούν "κέρδη"  από την συμμετοχή στην διαχείριση ή στην εργολαβία της καταδίκης των νησιών και αυτοί που για μερικά μεροκάματα θα συνδέσουν το όνομα τους με το ξεπούλημα του μέλλοντος των  παιδιών μας και του ακριτικού τόπου μας.

Ας πάρουν ξεκάθαρη θέση  οι κρυμμένοι και εξαφανισμένοι πολιτικοί "σωτήρες" οι κομματικά υποταγμένοι, που κρύβονται φοβισμένοι πίσω από τον περήφανο λαό των νησιών μας.

Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ»


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης