Η πολιτική του «Μαυρογιαλούρου»

Έλληνες  24/08/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η οικογένεια Κεδίκογλου έχει αναδείξει τρεις υπουργούς σε πολλά και κρίσιμα υπουργεία τα τελευταία 40 χρόνια, με όλα σχεδόν τα κυβερνητικά κόμματα. Ο Σίμος Κεδίκογλου κατάγεται από την Εύβοια, στην οποία κάθε χρόνο εκδηλώνονται πυρκαγιές με τη φετινή να είναι η πιο καταστροφική όλων. Αλήθεια, τι έκανε για να προστατεύσει τον δασικό πλούτο της Εύβοιας; Τις περιουσίες των Ελλήνων; Έδωσαν σημασία στην πρόληψη; Τι απαντούν στις καταγγελίες των κατοίκων για την ανυπαρξία μέσων κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης;

Για την καταστροφή της Εύβοιας έχει ευθύνες η κυβέρνηση. Συνολικά. Αλλά έχει ευθύνη και ο τοπικός βουλευτής! Αλήθεια, βρέθηκε δίπλα στους πολίτες εμπράκτως; Άφησε τα επικοινωνιακά σόου να κοιτάξει και λίγο την ουσία; Τα πραγματικά προβλήματα των κατοίκων; Προφανώς και όχι. Πολιτική Μαυρογιαλούρου. Αυτοί που προκάλεσαν – δια των παραλείψεών τους – αυτήν την ανυπολόγιστη καταστροφή έχουν ευθύνες. Το λιγότερο που πρέπει να κάνουν είναι να αποσυρθούν από την πολιτική ζωή του τόπου.

Στην αντίπερα όχθη οι ΕΛΛΗΝΕΣ! Παρά τα χτυπήματα του συστήματος, τα εμπόδια που προσπαθούν να μας βάλουν, την απόλυτη σιγή από τα μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα στον Έλληνα. Τόσο στη Βαρυμπόμπη όσο και στην Εύβοια. Με συμμετοχή στην κατάσβεση των πυρκαγιών αλλά και με δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, που συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Γιατί στο κίνημά μας κοιτάμε την ουσία και όχι επικοινωνιακές και πρόσκαιρες διαφημίσεις. Και αυτό αναγνωρίζεται από τον κόσμο!

Λάμπρος Χουλιαράς


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης