Η πραγματικότητα του Συντάγματος: Πήραν στο κυνήγι τον Άδωνι σήμερα, αποθέωναν πριν από έναν χρόνο τον Κασιδιάρη (Βίντεο)

Έλληνες  16/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Κακήν κακώς αποχώρησε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς οι επιχειρηματίες της εστίασης οργισμένοι από τον κυνικό πολιτικό τον αποδοκίμασαν εντόνως. Από την άλλη πριν από έναν χρόνο περίπου όταν είχε βρεθεί σε αντίστοιχη συγκέντρωση ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε αποθεωθεί. Γι’ αυτόν τον φυλάκισαν, γι’ αυτό προσπαθούν απεγνωσμένα να τον φιμώσουν, γι’ αυτό τον φοβούνται.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στην πλατεία Συντάγματος, αλλά μάλλον δεν περίμενε την αντίδραση των επιχειρηματιών, οι οποίοι όχι μόνο τον αποδοκίμασαν, αλλά τού είπαν και να σηκωθεί να φύγει από την συγκέντρωσή τους! «Οι ποινές δεν είναι αυτοσκοπός αλλά ό,τι μέτρα λαμβάνονται, λαμβάνονται προκειμένου να περιοριστεί ο ιός και να μην χρειαστεί να κλείσουμε ξανά» είπε ο κ. Γεωργιάδης στους μαγαζάτορες, αλλά φαίνεται πως δεν έπεισε κανέναν.

Ο υπουργός που βρέθηκε στο Σύνταγμα συνοδεία αστυνομικών αναγκάστηκε να αποχωρήσει άμεσα από το χώρο, καθώς νωρίτερα είχε προκαλέσει ξανά τους καταστηματάρχες της εστίασης, λέγοντας τους κυνικά να κλείσουν τα μαγαζιά τους. Μακρυά από τα πάνελ των ΜΜΕ, είναι ανήμποροι να σταθούν χωρίς Αστυνομικές Δυνάμεις.

Από την άλλη όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε βρεθεί στο Σύνταγμα, γνώρισε την αποθέωση.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης