Η προδοτική στάση του ΑΚΕΛ και η «λύση» για το Κυπριακό

Έλληνες  29/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πρόταση για συμμετοχή αγήματος της Εθνικής Φρουράς στην παρέλαση για τους εορτασμούς της επετείου από τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 είχε κατατεθεί στο Εθνικό Συμβούλιο από τον Μαρίνο Σιζόπουλο στο Εθνικό Συμβούλιο, αλλά, όπως καταγγέλλεται, η πρόταση αυτή βρήκε αντίθετο τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην Πρώτη Εκπομπή, κατέθεσε πρόταση ο κ. Σιζόπουλος ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας να προχωρήσει σε συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας για συμμετοχή κυπριακού αγήματος, «δεδομένου ότι η Κύπρος είχε μια ενεργό συμμετοχή στην Ελληνική Επανάσταση και ας μην ξεχνάμε τι επακολούθησε». Σημείωσε ότι «με την πρόταση αυτή διαφώνησε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, ενώ από τους υπόλοιπους δεν υπήρξε οποιαδήποτε τοποθέτηση ή υποστήριξη». Πρόσθεσε ότι η διαφωνία του κ. Κυπριανού ήταν ότι «είμαστε ξεχωριστό κράτος».

Ευτυχώς και για τα «δύο κράτη» οι Έλληνες δεν άφησαν στην τύχη τους τους εορτασμούς για την επέτειο της Εθνεγερσίας. Ευτυχώς εμφανίστηκε ο Εύρυτος και στη συνέχεια δεκάδες καλλιτέχνες που ζωγράφισαν τους Ήρωες του 1821 σε τοίχους. Ευτυχώς εμφανίστηκε ο νεαρός Αφυπνιστής και οι Έρως Ελλάς, που με τα τραγούδια τους έδωσαν έναν άλλον νεανικό τόνο στην επέτειο. Ευτυχώς χιλιάδες Έλληνες και εδώ και στην Κύπρο βγήκαν στους δρόμους με δράσεις, παρεμβάσεις, πορείες, μοτοπορείες και τίμησαν τη θυσία των προγόνων μας. Ακόμα και ο νεαρός μηχανόβιος στην εθνική οδό που έγινε viral στο διαδίκτυο, έδωσε πολύ πιο σοβαρό στίγμα από τους απάτριδες πολιτικούς σε Ελλάδα και Κύπρο. Ευτυχώς οι Έλληνες για την Πατρίδα τίμησαν με καταθέσεις στεφάνων την 25η Μαρτίου σε ολόκληρη την χώρα.

Το ζήτημα, όμως, δεν είναι να απαντήσουμε στο ΑΚΕΛ και στον κάθε προδότη ομοσπονδιακό. Το θέμα είναι να αναρωτηθούμε και να προβληματιστούμε για το τι στάση θα ακολουθηθεί ενόψει της πενταμερούς στη Γενεύη τον Απρίλιο. Να προβληματιστούμε και να κάνουμε τα πάντα για να μην περάσουν τα προδοτικά τους σχέδια. Δυστυχώς, ο διαμελισμός της Ελλάδα προχωράει με γοργά βήματα. Η στήριξη στους ΕΛΛΗΝΕΣ είναι μονόδρομος. Με το εθνικό μας κόμμα θα δώσουμε τον αγώνα ενάντια στον ακρωτηριασμό!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Χ.Μ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης