Η υπογεννητικότητα ως εθνικό πρόβλημα

Έλληνες  26/07/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η υπογεννητικότητα μαζί με την μετανάστευση των νέων μας και την γήρανση του πληθυσμού αποτελούν το υπ' αριθμόν ένα εθνικό πρόβλημα για την Πατρίδα μας. Οι λόγοι είναι πολλοί και γνωστοί στους κυβερνώντες και τους διοικούμενους.

Το 2020 είχαμε στην Ελλάδα μείωση πληθυσμού κατά 50.400 άτομα και δεδομένου ότι πολλές γεννήσεις αφορούν παράνομους μετανάστες, η μείωση του ελληνικού πληθυσμού είναι ακόμη μεγαλύτερη. Σε αντίθεση με την Ελλάδα οι γειτονικές μας χώρες έχουν αύξηση του πληθυσμού τους με την Τουρκία να πρωτοπορεί. Την χώρα που ευθέως επιβουλεύεται την εθνική μας κυριαρχία σε έδαφος, αέρα και θάλασσα. Σύντομα το Ελληνικό Έθνος θα είναι παρελθόν και θα αντικατασταθεί από παράνομους ασιάτες και αφρικανούς μετανάστες, όπως επιδιώκει ο Μητσοτάκης και χωρίς ντροπή το εξαγγέλλει. Είναι αυτός που επίσημα δήλωσε ότι θα πατάξει τον “νατιβισμό” (γηγενείς Έλληνες).

Γιατί όμως έχουμε δραματική των γεννήσεων;

1. Πολλοί Έλληνες μετακινούνται από αγροτικές περιοχές στα μεγάλα αστικά κέντρα. Στα μικρά διαμερίσματα είναι δύσκολο να μεγαλώσουν τρία ή περισσότερα παιδιά.

2. Οι μελλοντικοί γονείς εκτιμούν ότι η ευλογία που λέγεται παιδιά θα δυσκολέψουν την ζωή τους.

3. Η εργασία των γυναικών κάτω από δύσκολές συνθήκες περιορίζει την δυνατότητα ανατροφής πολλών παιδιών.

4. Σήμερα οι περισσότεροι νέοι μας ακολουθούν προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές με αποτέλεσμα να συνάπτουν γάμο σε μεγαλύτερη ηλικία σε σχέση με το παρελθόν.

5. Οι σύγχρονες ελεύθερες σχέσεις καθυστερούν τον γάμο και συνεπώς την τεκνοποίηση.

6. Η μεγάλη ανεργία και οι αμοιβές πείνας αποτελούν ακόμη έναν ανασταλτικό παράγοντα.


Ποια μέτρα πρέπει να ληφθούν για την επίλυση του προβλήματος;

1. Ενίσχυση πολυτέκνων οικογενειών Χριστιανών μέσω της Εκκλησίας από δικούς της και κρατικούς πόρους κυρίως στη Θράκη, στις παραμεθόριες περιοχές, στα ακριτικά νησιά μας.

2. Ίδρυση περισσότερων παιδικών σταθμών και ολοήμερων σχολείων.

3. Φορολογικές μειώσεις του φόρου οικογενειών που έχουν τουλάχιστον τρία παιδιά.

4. Φορολογικά κίνητρα για τον επαναπατρισμό Ελλήνων του εξωτερικού

5. Βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των Ελλήνων.

Αποτελεί εθνικό έγκλημα η αδιαφορία των εκάστοτε κυβερνώντων που με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί στην εξαφάνιση του Έθνους των Ελλήνων.

Η εθνική κυβέρνηση του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ σύμφωνα με το πρόγραμμά του θα εφαρμόσει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για την οριστική λύση του εθνικού προβλήματος της υπογεννητικότητας.

Δημήτριος Βαλασίδης

Συνταγματάρχης εα-Οικονομολόγος ΜΒΑ – Συγγραφέας

Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης και μέλος του Πανελλήνιου Συμβουλίου

Υπ. Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης