Η φιλελεύθερη Ευρώπη καταρρέει και μια νέα Παραδοσιακή αναγεννάται μέσα από τα Έθνη!

Έλληνες  10/08/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Σπυρίδων Ανδριώτης

Μετά την πολύχρονη και γιγαντιαία μάχη μεταξύ των φιλελεύθερων κομμουνιστών έναντι των Πατριωτών, παρατηρείται ότι οι ισορροπίες αλλάζουν και συνεχώς ανέρχονται νέες Πατριωτικές Δυνάμεις στην Ευρώπη. Είναι γεγονός ότι η ανάδειξη των υγειών Πατριωτικών Δυνάμεων οφείλεται στις καταστροφικές πολιτικές των φιλελεύθερων, αφού ξεκάθαρα έχουν ισοπεδώσει τις Εθνικές οικονομίες των Κρατών - μελών της Ευρώπης και κατ' επέκταση αλλοιώνουν τις εθνολογικές συνθέσεις των Κρατών ποικιλοτρόπως, είτε με την παράνομη μετανάστευση, είτε ακόμα και με την εκθηλυκοποίηση της κοινωνίας μολύνοντας τις ευαίσθητες παιδικές συνειδήσεις.

Η Ευρώπη υφίσταται την μεγαλύτερη παρακμή στην ιστορία της. Το σύστημα ελέγχου των ηγετών όλων των Κρατών από τους Παγκόσμιους Τραπεζίτες καταρρέει. Μετά την πτώση του Μακρόν, του Μπόρις Τζόνσον, του Κίριλ Πέτκοφ και τώρα του Μάριο Ντράγκι είναι δείγμα της μαζικής κατρακύλας και της αποτυχημένης πολιτικής τους, έναντι στη φυσιολογική εξέλιξη των Εθνών.

Ο λόγος της προσπάθειας της αποδόμησης των Εθνών είναι ολοφάνερος. Θέλουν την πλήρη κυριαρχία στη μάζα, αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος της ανάπτυξης της ηλεκτρονικής πολιτικής. Δεν αναπτύσσεται η ηλεκτρονική πολιτική για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών στις συναλλαγές μεταξύ πολίτη - Κράτους, άλλα αναπτύσσεται για τον εγκλωβισμό του πολίτη σε έναν κόσμο όπου για να κάνει οτιδήποτε θα πρέπει να παίρνει έγκριση, θα χρειάζεται το «pass» για να πάει. Οι τυχόν αντιφρονούντες παραμένουν εκτός λειτουργίας του συστήματος. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Τις προάλλες είδαμε την Μαρίν Λεπέν να εισέρχεται δυναμικά στη Γαλλική Βουλή με 89 βουλευτές, όταν προηγουμένως είχε μόνο 8. Αυτό χαρακτηρίστηκε από τους μεγαλύτερους πολιτικούς αναλυτές ως πολιτικός σεισμός.

Βαρύ είναι και το κλίμα στην Ιταλία. Σύμφωνα με τις μεγαλύτερες δημοσκοπήσεις της Ιταλίας, το κόμμα "τα αδέρφια της Ιταλίας" της Μελόνι σαρώνει με ποσοστά άνω του 25%. Αυτό σημαίνει ότι η Ιταλία ανοίγει ουσιαστικά το δρόμο για την εγκαθίδρυση υγειών Πατριωτικών Κυβερνήσεων, που θα αποτελέσουν και το τέλος της ΕΛΙΤ των Τραπεζιτών. Σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας της, υπάρχει το ενδεχόμενο να συγκυβερνήσει με τον ηγέτη της "Λέγκας του Βορρά" Σαλβίνι.

Μια Χώρα λοιπόν όπως η Ιταλία, με βαριά βιομηχανία, ισχυρή στον πρωτογενή τομέα αλλά και στον τουρισμό, είναι δεδομένο ότι θα αναστατώσει το λόμπι των τοκογλύφων. Η άνθιση της Εθνικής Πολιτικής γίνεται πραγματικότητα. Παράλληλα η κλίση της Ευρώπης προς τον συντηρητισμό θα παρασύρει και την Πατρίδα μας προς αυτήν την κατεύθυνση, παρόλο που όπως φαίνεται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πανέτοιμος να τα παίξει όλα για όλα, ώστε να συνεχίσει να είναι το "καλό παιδί" των τοκογλύφων, χωρίς να λογαριάζει την οποιαδήποτε συνέπεια. Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία να δούμε τι θα κάνει ο Ελληνικός λαός! Συνεπώς το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ είναι η μοναδική επιλογή για τον ευσυνείδητο και εθνικά σκεπτόμενο Έλληνα.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης