Η ψοφοδεξιά ανασταίνει τα σύμβολα του κομμουνισμού

Έλληνες  24/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η κατρακύλα της Νέας Δημοκρατίας και του Δημάρχου Καλλιθέας, προς την προδοσία και την Αριστερά συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Η ανακαίνιση του παράνομου τυπογραφείου του ΕΑΜ στην Καλλιθέα, επιβραβεύει την προδοτική πολιτική του ΚΚΕ, την κατασκοπεία σε βάρος του έθνους των Ελλήνων και το παιδομάζωμα που έκανε τότε ο ΔΣΕ κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, με επικεφαλής τον κατάσκοπο Νίκο Μπελογιάννη.

Η Νέα Δημοκρατία που διολισθαίνει συνεχώς και σε λίγο θα πρέπει να έχει νέο έμβλημα, αυτό με το σφυροδρέπανο, προδίδοντας τους αγώνες για την πατρίδα και σιγοντάροντας την ξένη επιβουλή των σκοτεινών δυνάμεων του κουμμουνισμού, διά του Δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου, πλέον επικροτεί και επιβραβεύει το προδοτικό ΚΚΕ και τον κατάσκοπο του Σιδερένιου Παραπετάσματος, Νίκο Μπελογιάννη, με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη αφού πλέον ανοίγει ο δρόμος για την ανάπλαση και αξιοποίηση ενός εμβληματικού σημείου για την ιστορική μνήμη της πόλης μας, του παράνομου τυπογραφείου του ΕΑΜ. Υπήρξε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε σε αυτήν την απόφαση και θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους συνέβαλλαν .

Για την διοίκηση μας, η διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης της πόλης αποτελεί πάντα μια μεγάλη προτεραιότητα. Είναι οφειλόμενη τιμή στους ήρωες της Καλλιθέας αλλά και μια ισχυρή προβολή της ταυτότητας της πόλης στο μέλλον. Ιδιαίτερα, στην τεράστια συμβολή της Καλλιθέας στον αγώνας της Εθνικής Αντίστασης».

Την ώρα που σε όλες τις χώρες που επικράτησε η ιδεολογία του Μπελογιάννη, του Βελουχιώτη και του ΚΚΕ, υπέφερε τα πάνδεινα ο κόσμος και παντού στην Ευρώπη, γκρεμίζονται τα σύμβολα του κουμμουνισμού, για να μην θυμίζουν αυτές τις σκοτεινές εποχές, στην Ελλάδα η ψοφοδεξιά ΝΔ αβαντάρει τους κομμουνιστές. Μια ΝΔ που στην ουσία διοικείται σκιωδώς από τον πρώην Κνιτη, Τάκη Θεοδωρικάκο και πολλά ακόμα πρώην στελέχη που άλλαξαν στρατόπεδο, αλλά όχι ιδεολογία , επιβραβεύει το προδοτικό ΚΚΕ και το συμμοριτοπόλεμο. Συγχαίρει τις σφαγές χιλιάδων Ελλήνων πατριωτών από τους «κόκκινους φασίστες» και επικροτεί την αρπαγή χιλιάδων ανηλίκων που εστάλησαν στις χώρες του πρώην Ανατολικού μπλοκ.

Πλέον και πέραν πάσης αμφιβολίας, η ανακαίνιση του παράνομου τυπογραφείου του ΚΚΕ, εκεί που συνελήφθη ο κατάσκοπος των Σοβιετικών, Μπελογιάννης, σε ένα μέρος που διαπράχθηκαν εγκλήματα κατά του ελληνικού έθνους, η ΝΔ έρχεται να μας θυμίσει τον προδοτικό της ρόλο και το ανελέητο αβαντάρισμα που κάνει στους κουμμουνιστές. Κάτι που ξεκίνησε βέβαια από την εποχή της Μεταπολίτευσης.

Κλείνοντας, η θέση αυτή δεν αποτελεί θέση μόνο των δημοτών της Καλλιθέας, αφορά όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τις νέες γενιές που δεν πρέπει να παρασύρονται σε συναισθήματα μίσους για την πατρίδα. Κάτι που η ΝΔ προφανώς επικροτεί!

Δεξιοί και αριστεροί, το ίδιο μαγαζί!

«Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να ‘ναι Έλληνας.» - Στρατής Μυριβήλης

Μπουγάς Τρύφων

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης Έλληνες για την Καλλιθέα


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης