Θέλουν μια Ελλάδα ΧΩΡΙΣ Έλληνες, θέλουμε μια ΕΛΛΑΔΑ που θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες!

Έλληνες  13/06/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Άρης Σαπουνάς,

Στέλεχος της Νεολαίας Αθηνών

Μέλος του Πανελληνίου Συμβουλίου

Η πρόσφατη δήλωση Μητσοτάκη ότι  το δημογραφικό θα επιλυθεί με την βοήθεια μεταναστών ήταν η καλύτερη απόδειξη της επιδίωξης του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος: Θέλουν  μια Ελλάδα Χωρίς Έλληνες. Θέλουν με τα μέτρα οικονομικής εξόντωσης που παίρνουν  να οδηγήσουν τους γηγενείς Έλληνες στην μετανάστευση, στην  αναζήτηση μιας άλλης χώρας για μια αξιοπρεπή διαβίωση και στην Μητέρα πατρίδα να μείνουν μόνο οι Αλλοδαποί.                                      

Οι λαθρομετανάστες, που αντί να εφαρμόζεται ο νόμος και να επαναπροωθούνται στις χώρες προέλευσής τους, διαμένουν κανονικότητα στην Χώρα μας λαμβάνοντας επιδόματα, δωρεάν ιατρική περίθαλψη και φροντίδα για την μόρφωση των παιδιών τους, ότι δηλαδή στερείται ο Έλληνας πολίτης. Ο Έλληνας πολίτης, που δουλεύει ώρες ατελείωτες για να προσφέρει ένα κομμάτι ψωμί στην οικογένειά του. Ο Έλληνας πολίτης που φοβάται  να κυκλοφορήσει στην γειτονιά του μετά τις 9 το βράδυ, μιας και η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο.  Εγκληματικότητα που αυξήθηκε κυρίως λόγω του τεράστιου αριθμού εγκληματιών λαθρομεταναστών, αυτών που ο Μητσοτάκης αλλά και όλο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα βρίσκουν ως λύση για το δημογραφικό της πατρίδας μας.                                                                                                                                     

Ο ελληνικός λαός οφείλει (για την επιβίωσή μας ως έθνος) να κατανοήσει, ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΜΕΡΑ 25 και όλοι οι υπόλοιποι βραχίονες αυτού του βρώμικου ανθελληνικού κατεστημένου υπηρετούν το ίδιο βρώμικο σχέδιο εξόντωσής του. Θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες. Μια Ελλάδα οικονομικά κατεστραμμένη, έρμαιο εκατομμυρίων λαθρομεταναστών. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο οφείλουμε όλοι και όλες να πυκνώσουμε τις τάξεις του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ που ο Ιδρυτής του, Ηλίας Κασιδιάρης, βρίσκεται στη φυλακή, διότι είναι ο μόνος που μάχεται πραγματικά για μια Ελλάδα Ελεύθερη και κυρίαρχη.

Γιατί είναι ο Μόνος που μέσα στο άντρο της πολιτικής διαφθοράς έθεσε το θέμα επίλυσης του δημογραφικού μας προβλήματος στην σωστή του βάση, που δεν είναι άλλος από τα κίνητρα που οφείλει να δώσει μια εθνική κυβέρνηση στους νέους Έλληνες και στις νέες Ελληνίδες για την δημιουργία Οικογενειών. Γιατί εμείς πιστεύουμε ότι το δημογραφικό κύριε Μητσοτάκη λύνεται μόνο με την γέννηση νέων Ελλήνων!!                    


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης