Και η χαζομάρα συνεχίζεται…

Έλληνες  20/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Και ενώ θα περίμενε κάποιος, έστω και την ύστατη ώρα, κυβέρνηση και «ειδικοί» να σοβαρευτούν, αντ’ αυτού είχαμε ακόμα ένα φάουλ, ανακοινώνοντας ψάρεμα με τα… πόδια ή το.. ποδήλατο!

Το ψάρεμα πλέον επιτρέπεται σε όλη την Ελλάδα και σε όλες τις περιοχές, ανεξάρτητα από το επιδημιολογικό επίπεδο στο οποίο ανήκουν, αν είναι δηλαδή στο «κόκκινο» ή στο «βαθύ κόκκινο». Παρόλα αυτά, μπαίνει κόφτης στις μετακινήσεις και δεν θα μπορούν να πάνε όλοι στη θάλασσα. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε από την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, ότι η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων έδωσε το «πράσινο φως» για ψάρεμα, ενώ η μετακίνηση θα γίνεται με αποστολή SMS με κωδικό 6 στο 13033.

Παρόλα αυτά, επιτρέπεται μόνο το ψάρεμα στα όρια του δήμου και όχι σε άλλη περιοχή. Έτσι, αν κάποιος μένει στο Παγκράτι και θέλει να πάει στη Γλυφάδα για ψάρεμα, απαγορεύεται, καθώς βγαίνει εκτός δήμου.

Η παράνοια και η χαζομάρα συνεχίζονται…

Τους παραδίδουμε στην χλεύη του ελληνικού λαού… Τα social media, που τόσο απεχθάνονται στο Μαξίμου, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουν πάρει φωτιά στην κυριολεξία. Τουλάχιστον, αυτές τις δύσκολες στιγμές, προσφέρουν γέλιο στον κόσμο. Μόνο γι’ αυτό είναι ικανός ο μπλε θίασος.

Χ.Μ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης