Και ναι, είναι μια πραγματικότητα!

Έλληνες  28/08/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Σοφία Ναρλίδου

Μια «great reset» πραγματικότητα με τα δεδομένα της κυβέρνησης, η οποία κατάφερε βήμα βήμα να δημιουργήσει ένα κύμα διαχωρισμού των πολιτών της χώρας.

Το κερασάκι απέναντι στον απαράδεκτο συνταγματικά (και ας επικαλούνται χωρίς ντροπή ότι όλα είναι καταχωρημένα και δεν υπάρχει παραβίαση) υποχρεωτικό εμβολιασμό ήταν τα μέτρα που λήφθηκαν.

Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από επιτελικούς που δεν κατάφεραν να διαχειριστούν τίποτα σωστά και να προστατέψουν το κόσμο.

Με μέτρα που θα ζήλευαν ηγεσίες τυραννίας του παρελθόντος, καταστρέφετε ζωές, επιταχύνοντας μια ήδη κατάσταση δύσκολη και στενάχωρη. Οικονομικά, ψυχολογικά, ηθικά.

Πλέον θα ζήσουμε ένα άλλο τοπίο και υπεύθυνοι θα είστε εσείς στην κυβέρνηση... που με θράσος συνεχίζετε παρά τη καταστροφή που ακόμη μυρίζει μέσα από τα καμμένα να επιβάλλετε υποχρεωτικότητες κουνώντας και το δάχτυλο ταυτόχρονα.

Όπως τώρα, στέλνετε ανθρώπους που χθες χειροκροτούσατε στο σπίτι τους, χωρίς ίχνος σκέψης το πώς θα ταΐσουν οικογένεια και παιδιά.

Και όσο κάνουν πλύση εγκεφάλου τα κανάλια με το θέμα του εμβολίου μην ξεχνάμε και τους λαθρομετανάστες που εισβάλλουν παράνομα στη χώρα μας...

Όλα αυτά όμως, κοινωνικά και πολιτικά, είναι η αφορμή για τη συνέχιση των αντιδράσεων και των αγώνων.

Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας.

Έχουμε όμως και τη δύναμη να προχωρήσουμε...

Υ.Γ  Δεν πάνε να σκοτώσουν τον ιό, αλλά τον άνθρωπο... Στην μεγάλη επανεκκίνησή τους απαντάμε με αγώνα! Διαβάστε όλοι το συγκεκριμένο βιβλίο και θα καταλάβετε που μας οδηγεί η κυβέρνηση μεθοδικά μέχρι... το 2030!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης