Και πακιστανοί στον Ελληνικό Στρατό; - Το «μπόλιασμα» του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Έλληνες  10/05/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο κατήφορος δεν έχει τέλος. Στην Ελλάδα 2.0 του Μητσοτάκη επιτρέπεται σε αλλοδαπούς και μάλιστα από εχθρικές χώρες να θητεύουν στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας, ανεβάζοντας μάλιστα στα κοινωνικά δίκτυα βίντεο και φωτογραφίες με τα κατορθώματά τους.

Πρόσφατο παράδειγμα, βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει νεαρό πακιστανό να ανεβάζει βίντεο από τις μονάδες στις οποίες υπηρετεί ή υπηρέτησε στο παρελθόν και μάλιστα να συμμετέχει σε πορεία της πακιστανικής κοινότητας του καταζητούμενου από την interpol Τζαβέντ Ασλάμ.

Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο βεβαίως, το έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν με άλλες εθνικότητες όπως Αλβανούς να δίνουν παραγγέλματα σε Έλληνες οπλίτες και να προκαλούν σχηματίζοντας τον αετό της μεγάλης Αλβανίας μέσα σε στρατιωτικές μονάδες (!) ή Αφγανούς με την... ελληνική υπηκοότητα να κραυγάζουν Αλλάχ Ακμπάρ σε απομακρυσμένα φυλάκια.

Είναι λυπηρό αλλά και επικίνδυνο. Στο Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ πιστεύουμε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να επανδρώνονται μόνο από Έλληνες στο γένος, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ανοίγουμε διάπλατα την πόρτα στον εχθρό. Τι θα γινόταν άραγε σε μια ένοπλη σύγκρουση με μια από τις προαναφερθείσες χώρες;

Καλούμε πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, έστω και την ύστατη ώρα να δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα και να απολύσουν όσους αλλοδαπούς υπηρετούν αυτήν την στιγμή στις Ένοπλες Δυνάμεις. Παράλληλα, να θεσπιστεί αυστηρό νομικό πλαίσιο που θα αποκλείει παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης