Καμία υπόθεση δεν είναι χαμένη, αρκεί να υπάρχει κάποιος να την υπερασπίζεται.

Έλληνες  05/12/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η ελευθερία, η πραγματική ελευθερία, όχι αυτή του συρμού της δήθεν προόδου, πότε δεν χαρίστηκε αλλά πάντοτε κατακτήθηκε με αγώνες και θυσίες. Έτσι λοιπόν, η απόφαση του Στε για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, σηματοδοτεί το τέλος ενός μεγάλου αγώνα για ελευθερία και αξιοπρέπεια.
Ελευθερία για την αυτοδιάθεση του ατόμου και αξιοπρέπεια απέναντι στις επιλογές μιας κυβέρνησης ή μάλλον ενός διεθνούς πλέγματος εξουσίας. Μιας εξουσίας που αποτελείται από δήθεν πατριώτες, δήθεν εθνοσωτήρες, «επιστήμονες» και «ειδικούς» που στο βωμό του great reset και της προσωπικής κερδοσκοπίας, ξεπούλησε τους «όρκους» της, είδε τους ανθρώπους και τις κοινωνίες ως πειραματόζωα της ατζέντας τους για περισσότερη παγκοσμιοποίηση, για μια κοινωνική μηχανική που θέλει κοινωνίες και οικονομίες κινέζικου τύπου.
Δεν τους πέρασε όμως. Το αντίθετο μάλλον, αυτή η λογική απελευθέρωσε δυνάμεις που έφεραν μια σειρά ανθρώπων απέναντι σε αυτές τις προσπάθειες. Πρωτοπόροι σε αυτόν οι υγειονομικοί που απολύθηκαν, λοιδωρήθηκαν, κυριολεκτικά πείνασαν, χτυπήθηκαν απο τις δήθεν ψυχοπονιάρες και γεναιοδωρες κυβερνήσεις, κρυμμένες πίσω από αμαρτωλές ΜΚΟ, να κοιτάνε απαθείς και να τους ρίχνουν λάσπη με την βοήθεια των αναξιοπρεπών μέσων ενημέρωσης της λίστας Πέτσα. Αλλά δεν το έβαλαν κάτω. Μαζί τους και χιλιάδες άλλοι Έλληνες που δεν μπήκαν στο τρυπάκι του διχασμού και άντεξαν στα γελοία μέτρα για την πανδημία και την μαζική προπαγάνδα των ΜΜΕ. Εργαζόμενοι στην εστίαση, ελεύθεροι επαγγελματίες, μικρομαγαζάτορες, η μέση ελληνική οικογένεια που με το ζόρι τα βγάζει πέρα πλέον με τα ανθελληνικά κυβερνητικά μέτρα να την γονατίζει καθημερινά.
Όλοι αυτοί έδωσαν τον αγώνα κατά της υποχρεωτικότητας με προσωπικό και οικονομικό κόστος και νίκησαν.
Από την πρώτη στιγμή, το πατριωτικό κίνημα στάθηκε στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα και ειδικά το Εθνικό Κόμμα Έλληνες, υπήρξε αυτό που είχε σαφέστατη και ξεκάθαρη θέση. Χωρίς μισόλογα, χωρίς ναι μεν αλλά, χωρίς να γίνει ουρά της κυβέρνησης.
Το πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων επιτέλους φουντώνει απ´άκρη σ´άκρη και αισθάνομαι την ανάγκη να μην αφήσω αυτήν την μαζική αφύπνιση να πάει χαμένη.

Για τους παραπάνω λόγους, αλλά και πολύ περισσότερους, ως άνθρωπος που βίωσα την κρίση αυτή και στάθηκα δίπλα στους υγειονομικούς, θεωρώ την ένταξη μου στο Εθνικό Κόμμα Έλληνες ως την κορύφωση αυτού του αγώνα για ελευθερία. Ελευθερία εθνική, κοινωνική, πολιτική από τους Έλληνες για τους Έλληνες.

Φωτεινή Μίκουρα, υποψήφια στο Νότιο τομέα Αθηνών με το Εθνικό Κόμμα Έλληνες.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης