«Καμπούλ» το κέντρο της Αθήνας! Χιλιάδες Πακιστανοί ξεχύθηκαν στους δρόμους

Έλληνες  17/08/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Κυβέρνηση έλαβε μέτρα κατά των Πιστών για την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, όπου αστυνομικοί βρέθηκαν έξω από εκκλησίες για να τηρηθούν τα μέτρα για την πανδημία.

Την ώρα που η Ορθοδοξία βρίσκεται σε διωγμό, κάποιοι αποφάσισαν να επιτρέψουν στους Πακιστανούς της Αθήνας να κάνουν πορείες στο κέντρο. Στην Πλατεία Κοτζιά, ξεχύθηκαν χιλιάδες Πακιστανοί  για την Ημέρα Ανεξαρτησίας του Πακιστάν, θυμίζοντάς μας ότι η Αθήνα μόνο πρωτεύουσα της Ελλάδος δεν είναι.

Την ώρα λοιπόν που η διεθνής κοινότητα καταγγέλλει το Πακιστάν για ανοιχτή στήριξη στους Ταλιμπάν, στο κέντρο της Αθήνας οι εικόνες θύμιζαν Καμπούλ.

Την ώρα που ο Ερντογάν σε κάθε τόνο και με κάθε ευκαιρία τονίζει τις καλές σχέσεις Τουρκίας – Πακιστάν, Πακιστανοί κρατώντας σημαίες βροντοφώναξαν «ζήτω το Πακιστάν» στην καρδιά της Αθήνας.

Είναι πλέον οφθαλμοφανές ότι και το κέντρο της πρωτεύουσας έχει παραδοθεί πλήρως στους μετανάστες, που χωρίς να λογαριάζουν κανέναν, κάνουν ότι θέλουν όποτε το θέλουν. Το εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ αγωνίζεται με συνέπεια απέναντι στην παράνομη μετανάστευση και στον εποικισμό που επιχειρείται στην Πατρίδα μας. Με ένα νέο κύμα μεταναστών να καραδοκεί από το Αφγανιστάν και με μία κυβέρνηση ανθελληνική, είναι πλέον εθνική ανάγκη η στήριξη των ΕΛΛΗΝΩΝ. Για να μπει ένα τέλος στην λαθρομετανάστευση. Για να παραμείνει η Ελλάδα ελληνική!

Χ.Μ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης