Κασιδιάρης: Μακεδονία, Βόρειος Ήπειρος και «Ρομά» βυθίζουν τη Ν.Δ.! Σε αποδρομή το αντεθνικό μόρφωμα Μητσοτάκη

Έλληνες  12/12/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μετά τις νέες προδοσίες Μητσοτάκη (αναγνώριση σκοπιανής ΜΚΟ, ψευτομακεδονική γλώσσα, άρνηση επίσκεψης στα χωριά της Βορείου Ηπείρου) χιλιάδες αγανακτισμένοι πατριώτες προσχωρούν στο Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ.

Τις τελευταίες ημέρες καταγράφηκαν νέες μεγάλες προδοσίες σε βάρος των Εθνικών μας Δικαίων από το μόρφωμα της Ν.Δ., που αποτελεί φυσική συνέχεια των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ. Τα μεγάλα Εθνικά μας θέματα (Μακεδονικό, Βορειοηπειρωτικό) θάφτηκαν ξανά από τους νεκροθάφτες της κυβερνητικής παράταξης. Την ίδια ώρα στο εσωτερικό της χώρας επικρατεί χάος και αναρχία λόγω της ασύδοτης δράσης συμμοριών «Ρομά». Το Κράτος έχει βαρέσει διάλυση στην κυριολεξία. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Περίγελος του Ράμα και των αλβανών ο Κούλης

Προ ημερών ο Ευαγγελάτος ωρυόταν στο MEGA ότι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ μπαίνει στη βουλή γι’ αυτό ο Μητσοτάκης πρέπει να κλείσει την κάνουλα των χαμένων ψήφων προς τα δεξιά του. Αποκάλυπτε μάλιστα ότι το επιτελείο της Ν.Δ. σχεδιάζει επίσκεψη στα χωριά της Ελληνικής Βορείου Ηπείρου για να πουλήσει πατριωτισμό και να ξεγελάσει τους ψηφοφόρους. Ακόμα και τους ηρωικούς Βουλιαράτες του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα ανέφεραν οι πατριδοκάπηλοι για να κοροϊδέψουν τους αδαείς. Τελικά τους χάλασε τα σχέδια ο ανθέλληνας, κατσαπλιάς Έντι Ράμα. Μόλις ο Κούλης πάτησε το πόδι του στα Τίρανα, ο τουρκόφιλος πρωθυπουργός της Αλβανίας του τράβηξε το αυτί και του απαγόρεψε κάθε σκέψη προβολής του Βορειοηπειρωτικού ζητήματος. Οι πουλημένοι εθνομηδενιστές της Ν.Δ. δεν τόλμησαν να πουν ούτε μία λέξη για τη συνεχή καταπάτηση των δικαιωμάτων των Ελλήνων της Μειονότητας. Εκστόμισαν μάλιστα και τη γελοία δικαιολογία του κακού καιρού για την άρνηση Μητσοτάκη να επισκεφθεί τη Βόρειο Ήπειρο. Βλέποντας αυτή τη ψοφοδεή στάση ο Ράμα, πήρε θάρρος και τους εξευτέλισε δημόσια. Δήλωσε, μπροστά στους ευρωπαίους ηγέτες, πως η Ελλάδα τους εξαπάτησε και μπήκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση με ψεύτικα στοιχεία παίρνοντας χρήματα που δεν δικαιούται. Μιλάμε για αδιανόητες καταστάσεις. Οι αλβανοί πορτοφολάδες, κλέφτες, κακοποιοί και έμποροι ναρκωτικών να κατηγορούν τη χώρα μας για απάτη και ο Μητσοτάκης να μην τολμά να πει λέξη. Η Ν.Δ. έχει ξεπεράσει τη λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ στο διασυρμό και την προδοσία της χώρας. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το τεράστιο Εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας.

Ανεγνώρισαν ψευτομακεδονική γλώσσα οι ΝεοΔημοκράτες

Όταν ένα εκατομμύριο Έλληνες ενωμένοι στο πρώτο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης βροντοφωνάζαμε: «Όχι στην προδοσία των “Πρεσπών”» ο Μητσοτάκης έκανε σκι στην ορεινή Κορινθία. Άρον - άρον οι επιτελείς του, του φόρεσαν περικεφαλαία Μακεδονομάχου και έτσι παραπλάνησαν τους αδαείς, που τον ψήφισαν και του έδωσαν αυτοδυναμία. Είχα προειδοποιήσει εγκαίρως για την κωλοτούμπα της Ν.Δ. και επιβεβαιώθηκα πλήρως για μία ακόμη φορά. Προ ημερών το Πρωτοδικείο Φλώρινας αναγνώρισε επίσημα μία ανθελληνική σκοπιανή ΜΚΟ για τη ψευτομακεδονική βουλγαρίζουσα γλώσσα του κρατιδίου. Όσοι ψήφισαν Μητσοτάκη είναι συνυπεύθυνοι για τη νέα προδοσία. Η συγκεκριμένη ΜΚΟ προωθεί το εγκληματικό αφήγημα περί ψευτομακεδονικής μειονότητας και τον ανθελληνικό αλυτρωτισμό των κομιτατζήδων του VMRO.

Αυτές οι Εθνικά επικίνδυνες εξελίξεις έχουν αφυπνίσει πολλούς συμπολίτες μας, ιδίως στη Βόρεια Ελλάδα, που μέχρι τώρα κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου. Ακόμα και οι πιο συστημικοί δημοσκόποι προειδοποιούν ότι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ καταγράφει ραγδαία άνοδο και θα σαρώσει στις προσεχείς εκλογές. Αυτή είναι η μόνη ελπίδα για να καταργηθεί οριστικά η προδοτική “συμφωνία των Πρεσπών”.

Συμμορίες «Ρομά» πυροβολούν στο ψαχνό και καίνε όλη την Επικράτεια

Ολόκληρη η χώρα έχει παραδοθεί σε εγκληματικές συμμορίες των «Ρομά». Αστυνομικοί δέχονται ευθείες βολές από καραμπίνες και καταλήγουν σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο. Φωτιές και λεηλασίες κάνουν το βίο αβίωτο σε χιλιάδες πολίτες σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Καρδίτσα και σε κάθε Νομό της χώρας όπου υπάρχουν καταυλισμοί – άβατα παραβατικότητας. Η κυβέρνηση παντελώς ανύπαρκτη έχει παραδώσει την Ελλάδα στην ανομία και στο χάος. Σε κανένα άλλο ευρωπαϊκό κράτος δεν θα γινόταν ανεκτό αυτό το όργιο της παραβατικότητας. Οι εικόνες θυμίζουν 2008, όταν και πάλι με κυβέρνηση Ν.Δ. είχε δοθεί εντολή στην αστυνομία να τηρεί αμυντική στάση, με αποτέλεσμα όλη η Αθήνα να καεί από μπαχαλάκηδες και λαθρομετανάστες.

Προ ημερών ο Μητσοτάκης έδωσε 600 €*  στους άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας νομίζοντας πως έτσι θα εξαγοράσει την ψήφο τους. Λίγο αργότερα τους έστειλε να γίνουν στόχοι για τις ένοπλες συμμορίες, δένοντας τα χέρια τους και θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους. Το δόγμα Νόμος και Τάξη, που επικαλέσθηκε η Ν.Δ. πριν τις εκλογές, ήταν και αυτό μία μεγάλη απάτη.

Μόνο το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ που θα εφαρμόσει μία σύγχρονη και αποτελεσματική αντιεγκληματική πολιτική θα επαναφέρει την ομαλότητα, την ηρεμία και την κοινωνική ειρήνη στην Πατρίδα μας.    

*Τα 600 € είναι μεικτά δηλαδή φορολογήσιμα και έτσι γίνονται 420 «καθαρά»

Ηλίας Κασιδιάρης


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης