Καταπέλτης ο Χαράλαμπος Γιώτης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος για τις ευθύνες στο έγκλημα της Βόρειας Εύβοιας (Βίντεο)

Έλληνες  27/08/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδος στην Αιδηψό Ευβοίας. Τοποθέτηση από τον περιφερειακό σύμβουλο Χαράλαμπο Γιώτη. "Το έγκλημα  - ολοκαύτωμα  στην βόρεια Εύβοια έχει ονοματεπώνυμο. Λέγεται Νέα Δημοκρατία. Με ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς!".

Η κυβέρνηση και ο Φάνης Σπανός δεν επέτρεψαν την είσοδο στον εκλεγμένο  από το λαό περιφερειακό σύμβουλο  στο χώρο της συνεδριάσεως. Ζήτησαν πιστοποιητικό πλήρως εμβολιασμένου και δεν δέχτηκαν ούτε rapid test της ίδιας ημέρας. Μία συνεδρίαση φιάσκο, ένα στημένο σόου από κυβέρνηση και περιφέρεια για να συγκαλύψουν τις εγκληματικές παραλείψεις τους.

Μία συνεδρίαση που είχαν το θράσος να κάνουν στο πεντάστερο χλιδάτο spa Σύλλας της Αιδηψού, όταν χιλιάδες συμπολίτες μας καταστράφηκαν και έγιναν στάχτη τα σπίτια, οι περιουσίες και το μέλλον τους.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Χαράλαμπος Γιώτης κατάφερε να συνδεθεί μέσω τηλεφώνου και ισοπέδωσε με την παρέμβασή του την κυβέρνηση και τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος καθώς και τους βουλευτές Κεδίκογλου και Αποστόλου που επιστράτευσαν για να στήσουν το σόου στο spa Σύλλας...

Καταιγιστικός και χωρίς να μασάει τα λόγια του, για μία ακόμη φορά ο περιφερειακός σύμβουλος Χαράλαμπος Γιώτης, ισοπέδωσε τον περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας κουμπάρο του Κώστα Μπακογιάννη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη,  και τους βουλευτές  Κεδίκογλου και Αποστόλου, οι οποίοι κατάπιαν τη γλώσσα τους και έβαλαν την ουρά στα σκέλια...

Δείτε απόσπασμα της συγκλονιστικής παρέμβασης η οποία έγινε με χίλια προβλήματα τα οποία δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλη τη συνεδρίαση και τις τραγικές ομιλίες του περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, του ηθοποιού  Απόστολου Γκλέτσου που έπλεξε το εγκώμιο στον άνθρωπο του Σημίτη Μπένο, αλλά και των συνεργών επικεφαλής των παρατάξεων του ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Κ.Κ.Ε. καθώς και των βουλευτών Αποστόλου και Κεδίκογλου που δεν τόλμησαν να εμφανιστούν σε κανένα χωριό της Εύβοιας και κρύβονται ακόμα και σήμερα.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης