Καταστροφική για την ελληνική οικογένεια η πολιτική Μητσοτάκη

Έλληνες  25/02/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Σοφία Ναρλίδου

Υποψήφια Βουλευτής Πέλλας

Great reset! Με αυτό το σύνθημα της νέας παγκόσμιας τάξης θα πορευόμαστε αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες;

Με την ηθική που σκορπά και από τον πατέρα ντυμένο μπαλαρίνα σε διαφήμιση φτάσαμε στο μαθητή με τη φούστα; Με τον κατακριτέο να είναι πάλι ένας καθηγητής, που κόντεψε να πάθει έμφραγμα με το θέαμα που αντίκρυσε. Αν είναι τόσο φυσιολογικό, στείλτε όλοι αύριο τα αγόρια σας με μια φούστα στο σχολείο να πάμε μπροστά.

Την ίδια στιγμή η Υπουργός Παιδείας πέταξε ελληνική σημαία και την παράτησε κάτω! Υπάρχει και βίντεο με αυτήν… την great reset κατάσταση. Την ίδια στιγμή έγινε συμφωνία Μηταράκη για νέους μετανάστες στη χώρα. Τύφλα να έχει η συμφωνία των Πρεσπών. Η Ελλάδα καλεί «εξαιρετικό κόσμο» με ποιότητα, για να αντικαταστήσει τον Έλληνα που μετανάστευσε, τον Έλληνα που δεν γεννιέται γιατί οι νέοι γονείς δεν έχουν καν τα προς το ζην.

Είναι που η κυβέρνηση Μητσοτάκη ενδιαφέρεται για τους πολίτες της, είναι που ενισχύει με κάθε τρόπο την ελληνική οικογένεια, είναι που όλα πάνε ρολόι και τώρα καλεί εσπευσμένα, χωρίς σοβαρό λόγο, το ΚΕΣΥΑ, για να μεταφέρει την προσοχή του κόσμου σε ένα θέμα μακρυά από την ακρίβεια που οδηγεί σε νέες πτωχεύσεις και κλείσιμο σπιτιών και καταστημάτων.

Ποιος το φανταζόταν, ότι οι νυν θα αποδεικνύονταν τρισχειρότεροι από τους χθεσινούς; Ποιος να φανταζόταν, ότι θα οδηγούμασταν πάλι σε 2,5 χρόνια από την ανάληψη της εξουσίας από τη Ν.Δ σε τέτοιες πολιτικές που «σκοτώνουν» τον ελληνικό λαό;

Ποιος θα φανταζόταν ότι θα προσπαθούσε να δωροδοκήσει νέους και θα ρίξει πρόστιμα σε πείνα σε ηλικιωμένους; Εμείς πάντως προειδοποιούσαμε ότι η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας θα είναι εθνοκτόνος.

Δυνάμεις όπως οι «ΕΛΛΗΝΕΣ», του ιδρυτή Ηλία Κασιδιάρη, που καλούν όλο το φάσμα του πατριωτισμού να ενωθεί για να αγωνιστεί ενάντια σ’ αυτούς που μας οδηγούν για μια ακόμη φορά στην ανέχεια και στην καταστροφή.

Σε λίγο καιρό θα παραμιλάμε με όλα όσα θα έχουν εκτροχιάσει την κοινωνία και όσο οδηγούμαστε μαθηματικά σε νέο Μνημόνιο.

Ο Σκυλακάκης περιμένει στη γωνία άλλωστε... ένας ακόμη που δεν έχει επιλεγεί από τη ψήφο του κόσμου.

Τόση δημοκρατία... σκάσαμε! Κάντε και λίγο great reset να πάρουμε και μια ανάσα… μέσα από τη μάσκα που ακόμη φοράμε!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης