Κομισιόν: "Επιτρέψαμε τον βασανισμό των ζώων για να μην ενοχληθούν οι Μουσουλμάνοι"!

Έλληνες  05/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αν θέλετε να διαπιστώσετε ποια είναι η πηγή από την οποία εκπορεύονται όλα τα εθνοαποδομητικά σχέδια και όλο το πρόγραμμα αποκοπής των Ευρωπαϊκών Εθνών από τις ρίζες τους, δεν έχετε παρά να κοιτάξετε προς την κατεύθυνση των Βρυξελλών.

Αρκεί να διαβάσει κανείς τι απάντησε ο κος Bernard Van Goethem, Διευθυντής της Κομισιόν για θέματα «αντιμετώπισης κρίσεων στους τομείς τροφίμων, ζώων και φυτών», σε ερώτηση που υπέβαλλε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή η Δημοτική Σύμβουλος Αθηνών και στέλεχος των «ΕΛΛΗΝΩΝ», Εβελίνα Βαρσάμη.

Θυμίζουμε ότι στις 7 Φεβρουαρίου 2021, η συναγωνίστρια Βαρσάμη απηύθηνε ερώτημα στον Ευρωπαίο Επίτροπο-Αντιπρόεδρο της Κομισιόν και αρμόδιο για την προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτη Σχοινά, σχετικά με το αν είναι σύννομη, συμβατή και αποδεκτή «από τις αρχές και τους θεσμούς που διέπουν την Ε.Ε, την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση και τα Ευρωπαϊκά ήθη και έθιμα» η πώληση κρέατος Χαλάλ επί Ευρωπαϊκού εδάφους.

Στη γραπτή παρέμβασή της, Εβελίνα Βαρσάμη ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ερωτάσθε λοιπόν με όλο το σεβασμό, μπορούν οι Ευρωπαϊκοί Θεσμοί να βάλουν ένα τέλος σε αυτό το μαρτυρικό τρόπο σφαγής των ζώων και να επιβάλλουν κυρώσεις σε όποια χώρα ή επιχείρηση διαφημίζει ότι διαθέτει και πουλάει κρέας Χαλάλ ώστε, να εξαλειφθεί οριστικά και με Νόμο το απάνθρωπο και αντί-Ευρωπαϊκό αυτό φαινόμενο, που τραυματίζει και στιγματίζει παράφορα τον Ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, αλλά και το Ευρωπαϊκό κεκτημένο;»

Για όσους δεν γνωρίζουν, το κρέας Χαλάλ προορίζεται για κατανάλωση από Μουσουλμάνους και προϋποθέτει έναν ειδικό τελετουργικό τρόπο σφαγής. Ο μουσουλμάνος σφαγέας -μόνο μουσουλμάνος επιτρέπεται να σφάξει το ζώο- διαβάζει μια προσευχή, όπου προφέρεται το όνομα του Αλλάχ, ενώ το σφάγιο κρεμιέται ανάποδα. Το ζώο πρέπει να πεθάνει χωρίς να έχει χάσει τις αισθήσεις του. Ενώ είναι ζωντανό, σφάζεται αργά με ένα μαχαίρι στον λαιμό μέχρι να χάσει όλο του το αίμα, χωρίς ο σφαγέας να αποκόψει τον νωτιαίο μυελό, γεγονός που επιφέρει ακαριαίο θάνατο. Αυτό σημαίνει ότι τα ζώα βιώνουν έναν αργό και οδυνηρό θάνατο.

Στις 17 Μαρτίου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απάντησε μέσω του κου Van Goethem ότι, άκουσον άκουσον, η νομοθεσία της ΕΕ επιτρέπει κατά παρέκκλιση «τη σφαγή χωρίς αναισθητοποίηση» προκειμένου να επιτευχθεί ισορροπία «μεταξύ της προστασίας των ζώων και της θρησκευτικής ελευθερίας»!

Δηλαδή, η ΕΕ παραδέχεται ότι ο συγκεκριμένος τρόπος σφαγής αντιβαίνει στην αρχή της προστασίας των ζώων καθώς περιλαμβάνει έναν βασανιστικό θάνατο, εντούτοις καθίσταται επιτρεπτός προκειμένου να μην περιοριστεί η θρησκευτική ελευθερία των μουσουλμάνων!

Φανταστείτε να υπήρχε ένα παρόμοιο χριστιανικό έθιμο τι θα συνέβαινε! Όλοι οι «προοδευτικοί» της Ευρώπης (Πράσινοι, Κόκκινοι, Βυσινί και Ροζουλί) θα ξεσηκώνονταν και θα επέβαλαν την θέσπιση αυστηρότατης νομοθεσίας που θα το απαγόρευε.

Τώρα όμως, θεωρείται ένδειξη «προοδευτισμού» το αντίθετο, δηλαδή να επιτρέπουμε να σφάζονται τα ζώα με τέτοιες μεθόδους.

Διερωτώμεθα, με τέτοια μυαλά που κουβαλάνε οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών, είναι τυχαίο που αντί να υιοθετήσουν οι ασιάτες και αφρικανοί "μουσαφίρηδες" τον Ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, προχωρά με γρήγορους ρυθμούς η Ισλαμοποίηση της Ευρώπης;

Ας αντιληφθούν επιτέλους οι Έλληνες πολίτες ότι τόσο στις εθνικές εκλογές όσο και στις Ευρωεκλογές πρέπει να πάψουν να ψηφίζουν όλους αυτούς τους νεοταξίτες πολιτικούς που θεσπίζουν νομοθετήματα-τερατουργήματα κατά των Ευρωπαϊκών Παραδόσεων.

ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα, τώρα!

Ares(2021)1933437.pdfDownload PDF • 445KB


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης