Κοροϊδία η αύξηση των 13 ευρώ στον κατώτατο μισθό

Έλληνες  29/07/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Άννα Κλιμαντοπούλου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να δώσει αύξηση κατώτατου μισθού κατά 2% δηλαδή περίπου 13 ευρώ στους εργαζόμενους. Είναι τέτοιος ο κυνισμός τους που πανηγυρίζουν κιόλας στην κυβέρνηση. Το ίδιο φυσικά γίνεται και σε όλες τις κυβερνητικές φυλλάδες και ιστοσελίδες.

13 ευρώ αύξηση στον κατώτατο μισθό από το 2022. Έτσι, θα μπορεί ο νέος Έλληνας και η νέα Ελληνίδα να πιεί… έναν καφέ παραπάνω! Για τέτοια νίκη της κυβέρνησης μιλάμε. Και θέλουν να τους εμπιστευτούν οι πολίτες ακόμα και σε θέματα υγείας.

Οι άνθρωποι είναι ακατάλληλοι ως πολιτικοί, εθνικά επικίνδυνοι και στραγγαλίζουν την κοινωνία. Αλλά τι να περιμένουμε από ανεπάγγελτους πολιτικούς, που δεν έχουν δουλέψει έστω μία φορά στη ζωή τους. Που όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης τους ξεμπρόστιαζε στη Βουλή για την βουλευτική αποζημίωση, έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Θυμάστε τον πανικό του Αδώνιδος Γεωργιάδη; Προσπαθούσε να πείσει ότι δεν παίρνει 8.000 αλλά 7.000 ευρώ. Τέτοιος ο κυνισμός τους. Όπως και ο σημερινός με τα πάρτι για την αύξηση των δεκατριών ευρώ στον κατώτατο μισθό.

Εμπαίζουν τον εργαζόμενο, καταστρέφουν τον επιχειρηματία, διαλύουν την οικονομία. Και έχουν το θράσος να χαίρονται. Λίγη ντροπή! Αλλά πού να βρουν να νοιώσουν αυτό το συναίσθημα οι απάτριδες πολιτικοί με τις αντιλαϊκές τακτικές τους. Έρχεται η ώρα της κάλπης και θα είναι αμείλικτη η απάντηση του ελληνικού λαού.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης