Κυβέρνηση εκμετάλλευσης: Χιλιάδες αγρότες στους δρόμους ενάντια στην πολιτική Μητσοτάκη

Έλληνες  05/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει επικοινωνιακά σόου, είτε με συνεντεύξεις σε φιλικά μέσα, είτε με παρουσιάσεις πολυεθνικών που έρχονται να "επενδύσουν" στην Ελλάδα, η σκληρή πραγματικότητα των δοκιμαζόμενων Ελλήνων έρχεται να του χτυπήσει την πόρτα.

Νέες κινητοποιήσεις λοιπόν Αγροτών και κτηνοτρόφων ξεκόνησαν από σήμερα, με παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων καθώς ασφυκτιούν με την πολιτική της κυβέρνησης, ιδίως εις ότι αφορά το αλαλούμ με τους δασικούς χάρτες, τις μειωμένες επιδοτήσεις και βεβαίως την τεράστια αύξηση του κόστους παραγωγής που το προσεχές διάστημα, θα εκτιναχθεί ακόμα περισσότερο. Να αναφέρουμε ότι στις διαμαρτυρίες συμμετείχαν χιλιάδες αγρότες από Κρήτη και σταφιδοπαραγαωγοί από την Πελοπόννησο.

Οι ιθύνοντες της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσουν ότι τα προβλήματα της κοινωνίας (και της πανδημίας) δεν θα λυθούν με ευχολόγια, στημένα επικοινωνιακά τρικ και παραποίηση της αλήθειας, αλλά με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και κυρίως πολιτική βούληση, κάτι που δυστυχώς στερείται όλο το πολιτικό σύστημα.

Το κίνημά μας, έχει συντάξει ένα πλήρως υλοποιήσιμο και κοστολογημένο πρόγραμμα -από ανθρώπους που αγαπάνε την μάνα γη και έχουν πλήρη συνάφεια με το αντικείμενο- για την ανάταξη και ανάπτυξη της αγροτικής μας παραγωγής ώστε να γίνει επιτέλους η χώρα μας αυτάρκης σε βασικά είδη διαβίωσης του λαού μας.

Αυτό αποτελεί επιτακτική ανάγκη, καθώς έχει αποδειχθεί ότι σε περιόδους βαθιάς κρίσης, ότι οι εισαγωγές αποτελούν τροχοπέδη στην εφοδιαστική αλυσίδα με αποτέλεσμα ο τελικός καταναλωτής μαζί με τους εγχώριους παραγωγούς να είναι οι μοναδικοί ζημιωμένοι, με ότι αυτό συνεπάγεται για το οικογενειακό τραπέζι.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης