Κύριε Σταμενίτη στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!

Έλληνες  14/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Δήμος Κυριλίδης,

Τομεάρχης Ενέργειας και Υδρογονανθράκων

Η πολιτική της κυβέρνησης, που έκλεισε τους Έλληνες μέσα στα σπίτια και στην μοναξιά τους και σε κατ’ οίκον περιορισμό επειδή αρνούνται το νέο διχασμό που δημιουργεί η Νέα Δημοκρατία, είναι εγκληματική.

Αυτοί  που έβαλαν την υπογραφή τους στην απομόνωση του ελληνικού λαού και προέτρεψαν σε διενέξεις τον λαό που τους ψήφισε, έρχονται σήμερα και μιλάνε για δημοκρατία και διαχωρισμούς και ότι δεν θα επιτρέψουν ξανά καταστάσεις ελλειμματικής δημοκρατίας με αφορμή τις εκδηλώσεις του Άουσβιτς. Ντροπή να μεθοδεύουν ένα μέρος που ανθρώπινες ζωές χάθηκαν από τις εγκληματικές ενέργειες των ναζί (εκεί γινόντουσαν τα πειράματα με τα εμβόλια), εκεί που πήγατε. Και τότε επιτακτική ανάγκη έλεγαν πως είναι.

Η υποκρισία τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο πλέον. Η σιωπή σας κ. Σταμενίτη είναι πολυτιμότερη από τα λόγια σας.

Σε καιρούς ηθικής σήψης, που εσείς και το κόμμα σας δημιουργήσατε, έρχεστε να εδραιώσετε την δική σας δημοκρατία με τους δικούς σας όρους.

Κουνάτε το δάχτυλο στον Έλληνα φορολογούμενο και έρχεστε σήμερα και μιλάτε για δημοκρατία και διαχωρισμούς.

Αν έχετε την παραμικρή ευθιξία σας προκαλώ να επισκεφθείτε την εστίαση, τους υγειονομικούς και πολλούς ακόμη που παραδώσατε στην απελπισία για να σας δείξουν τι θα πει δημοκρατία...

Αν υπάρχει ντροπή θα έπρεπε να ψαχτείτε λίγο παραπάνω για το μέρος το οποίο πήγατε. Το γνωρίζετε ότι εκεί που βγήκατε φωτογραφία είναι το μέρος  όπου οι έρευνες  Μένγκελε γινόντουσαν πράξεις; Ελπίζουμε το επόμενο σας βήμα να μην ακολουθήσει την τακτική Πλεύρη, άλλωστε είστε το κόμμα της κυβίστησης.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης