Λέσβος ώρα μηδέν!

Έλληνες  29/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Νικόλαος Χατζηβογιατζής

Δευτέρα 29/3 κρίνονται πολλά για τη Λέσβο..

Το ευρωιερατείο αποφάσισε με επιπλέον 155 εκατ. ευρώ να χρηματοδοτήσει τις δομές σε Χίο και Λέσβο, στην ουσία την κατασκευή μόνιμων πόλεων μεταναστών πάνω στα σύνορα.

Ταυτόχρονα ο ευρωπαίος επίτροπος κ. Σχοινάς αναφέρει εμμέσως πλην σαφώς ότι οι ΜΚΟ επιτελούν θεάρεστο έργο και ότι θα νομιμοποιούνται να μας "φυλάνε" τα σύνορα!

Ο μεσίτης της κατασκευής αυτού του καταστροφικού σχεδίου είναι ο Μηταράκης που δίνει γη και ύδωρ, και είτε μέσω προσλήψεων είτε μέσω επικοινωνιακού βομβαρδισμού αναζητά συνενόχους και επιχειρεί να κάμψει τις αντιστάσεις και τη βούληση των τοπικών κοινωνιών.

Τη Δευτέρα στην Λέσβο πραγματοποιεί «επίσκεψη» η επίτροπος Ίλβα Γιόχανσον. Στόχος της επίσκεψης η δρομολόγηση των νέων «προσφυγικών» δομών και το γκριζάρισμα των νησιών μας. Οι κάτοικοι τους ετοιμάζουν "θερμή" υποδοχή με κινητοποιήσεις. Λέμε όχι στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας.

Την Δευτέρα στην Λέσβο οι εκπρόσωποι των νησιών μας, ο Περιφερειάρχης κ. Μουτζούρης και οι Δήμαρχοι Λέσβου κ. Βέρρος και κ. Κύτελης, οφείλουν να στείλουν σαφέστατο και ηχηρό μήνυμα προς τους Μηταράκη –Γιόχανσον: Οι ακρίτες έχουν αξιοπρέπεια. Δεν εξαγοράζονται. Δεν απεμπολούν τα σύνορα. Δεν δεσμεύονται από άκυρα μεταναστευτικά μνημόνια.

Χωρίς καμία δημοκρατική νομιμοποίηση από τις τοπικές κοινωνίες το συγκεκριμένο δίδυμο προωθεί την κατασκευή θηριωδών υπερδομών σαν να βρίσκονται σε αποικιοκρατική περιοδεία. Ζητάμε να ισχύει και εδώ ό,τι στην υπόλοιπη Ευρώπη. Λύση χωρίς την έγκριση των τοπικών κοινωνιών πολύ απλά δεν μπορεί να υπάρξει.

Οι ακριτικές κοινωνίες έχουν αποφασίσει τελεσίδικα από πέρσι τον Φεβρουάριο, όταν επιχειρήθηκε με βία να επιβληθούν τετελεσμένα.

Το ευρωιερατείο κάνει σαν να μην άκουσε το ξεκάθαρο μήνυμα.

Εφόσον χρειαστεί θα τους το υπενθυμίσουν-πάντοτε ειρηνικά και μέσα σε δημοκρατικά πλαίσια-οι ακρίτες και πάλι. Οι Έλληνες για την Πατρίδα θα δώσουν το παρών μαζί με τους κατοίκους. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης