Μαρία Μπίλλη: Μια απάντηση στους ανιστόρητους της αριστεράς

Έλληνες  16/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ως Περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας και Στέλεχος του Εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, που ίδρυσε ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης, καταγγέλλω την αδικαιολόγητη αποπομπή μου και ακύρωση της συμμετοχής μου στην 21η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας την 11/11/2021 από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού  Συμβουλίου Θεσσαλίας κατόπιν απαίτησης των εκπροσώπων των παρατάξεων ΛΑ.ΣΥ. (ΚΚΕ) και Αριστερή Παρέμβαση (ΑΝΤΑΡΣΥΑ), καθώς και την συνεχιζόμενη αήθη επίθεση στο πρόσωπό μου από τους εκπροσώπους των Παρατάξεων αυτών.

Καταγγέλλω επίσης ως αβάσιμους, συκοφαντικούς, αναληθείς και ψευδείς τους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν κατά την Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και δημοσιεύτηκαν στα ΜΜΕ, για τον Καπετάνιο Γρηγόρη Σούρλα, τον Ήρωα της Θεσσαλίας στα χρόνια του αδελφοκτόνου εμφυλίου, η επιβλητική παρουσία του οποίου κοσμούσε το υπόβαθρο φωτογραφίας μου κατά την Τηλεσυνεδρίαση.

Αποτελεί όμως εξίσου αποκαρδιωτικό και λυπηρό φαινόμενο η Παράταξη του κ. Αγοραστού να διασύρεται από το Κομμουνιστικό Κόμμα και τις συνιστώσες του, σπεύδοντας να υιοθετήσει τους παράλογους και ψευδείς ισχυρισμούς  των κομμουνιστών για την Πατριωτική δράση του Γρηγόρη Σούρλα και να αποπέμπει εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλο από την Συνεδρίαση  του Περιφερειακού Συμβουλίου επειδή ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενοχλήθηκαν από την φωτογραφία του ήρωα Γρηγόρη Σούρλα.

Αποτελεί όνειδος για τον Πατριωτικό χώρο να μην ακουστεί η αλήθεια για τον άνθρωπο που έσωσε την Θεσσαλία από την κομμουνιστική λαίλαπα και απέτρεψε τα σύνορα της Ελλάδος να έχουν χαραχτεί πάνω από τον Δομοκό.

Ο πολεμιστής κατά των εχθρών της Πατρίδος Καπετάνιος Γρηγόρης Σούρλας ουδέποτε καταδικάστηκε από κανένα δικαστήριο και το όνομά του δεν έχει ποτέ καταγραφεί σε κανένα επίσημο Ελληνικό, Συμμαχικό και Γερμανικό Αρχείο ως συνεργάτης των κατακτητών, όπως ψευδώς ισχυρίστηκαν οι κομμουνιστικές παρατάξεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο  Θεσσαλίας. Η υπάρχουσα βιβλιογραφία το καταδεικνύει  και είναι στην διάθεση του κάθε Έλληνα πολίτη. Κατά την παρούσα χρονική συγκυρία, ήταν μία πολιτικά συνειδητοποιημένη πράξη αντίστασης η απεικόνιση του Καπετάνιου Γρηγόρη Σούρλα, σύμβολο του Αγώνα όλων την Πατριωτικών δυνάμεων για ελευθερία από τους δυνάστες και κατά της μονομερούς τρομοκρατίας της Αριστεράς, η οποία τα πέτρινα εκείνα χρόνια του συμμοριτοπόλεμου επιβουλεύονταν την εθνική ακεραιότητα και ανεξαρτησία της καθημαγμένης από την βάρβαρη Γερμανική Κατοχή Ελλάδος, και δυστυχώς έως τις μέρες μας  εξακολουθεί, χωρίς να έχει ποτέ απολογηθεί στον Ελληνικό Λαό για τα εγκλήματά της, να επιχειρεί να επιβάλλει την αιματοβαμμένη  ιδεοληψία της ως θέσφατο στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Μιας Αριστεράς που ανεγείρει Μνημεία για τους κομμουνιστές -βλέπε Μεζούρλο-και ταυτόχρονα απαιτεί και καταδικάζει στην σιωπή τους πραγματικούς ήρωες. Διότι φοβάται την Εθνική αφύπνιση, τρέμει τους ήρωες σαν τον Γρηγόρη Σούρλα. Αλλά η ιστορική Μνήμη και η ιστορική αλήθεια  δεν επιβάλλονται στους Λαούς, οι ίδιοι οι Λαοί τις διαμορφώνουν και δεν επιτρέπουν την Λήθη.

Στο διάστημα που μεσολάβησε της αποπομπής μου έγινα δέκτης εκατοντάδων μηνυμάτων συμπαράστασης από απλούς πολίτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και από οργανωμένους συλλόγους.

Οι μνήμες και οι πράξεις αυτές, της αναγνώρισης των αγώνων του σημαντικού αυτού Έλληνα στα ζοφερά χρόνια για το Έθνος που ακολούθησαν την Κατοχή, υπερισχύουν στην συνείδηση των Θεσσαλών καταρρίπτοντας έτσι και τα τελευταία επιχειρήματα των κομμουνιστών. Η παράταξη του κ. Αγοραστού θα πράξει ορθά εάν φροντίσει την ανέγερση αδριάντα προς τιμή του Καπετάνιου Γρηγόρη Σούρλα!  Η παράταξη του κ. Αγοραστού θα ήταν σοφότερο να μελετήσει την Ιστορία του τόπου και να μην ευθυγραμμίζεται με τις εκάστοτε αριστερές ιδεοληψίες. Όσο για τον Ήρωα της Θεσσαλίας, Καπετάνιο Γρηγόρη Σούρλα θα αναφέρω τα λόγια μιας υπερήλικης, περήφανης Σαρακατσάνας από την περιοχή των Φαρσάλων: «Καιρός ήταν παιδί μου να γίνει το σωστό».

Μαρία Μπίλλη,

Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας

Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ

Υ.Γ. Η απάντηση της Μαρίας Μπίλλη δημοσιεύθηκε σε πλήθος τοπικών ιστοσελίδων της Θεσσαλίας!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης