ΜΑΡΙΑ ΜΠΙΛΛΗ: Σε δίκη το ΚΚΕ/Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας για τις ύβρεις  - Ήδη βρίσκονται σε πανικό!

Έλληνες  25/10/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Έντρομος ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας κ. Αναστάσιος Τσιαπλές -της παράταξης που πρόσκειται στο ΚΚΕ στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης - ζήτησε  από τα μέλη του Περιφερειακού  Συμβουλίου Θεσσαλίας, κατά την  20η Συνεδρίαση, συμπαράσταση (!) για την επερχόμενη δίκη της 20ης Φεβρουαρίου 2023 όπου θα δικασθεί για τον επιχειρούμενο εκφοβισμό, τις ύβρεις και τις απαράδεκτες, αήθεις κατηγορίες περί "ναζισμού και φασισμού"  εναντίον της τιμής και της υπόληψης της νομίμως εκλεγμένης Περιφερειακής Συμβούλου, Εθνικίστριας Μαρίας Μπίλλη κατά την διάρκεια παλαιότερης Συνεδρίασης (Μάιος 2021).

Ενώπιον της δικαιοσύνης δηλαδή θα σταθεί η παράταξη της Αριστεράς -Λαϊκή Συσπείρωση -ΚΚΕ -τον προσεχή Φεβρουάριο και θα λογοδοτήσει για τις ανυπόστατες κατηγορίες περί "ναζισμού" και την προσβολή και βάναυση κακοποίηση της τιμής και της υπόληψης μίας Ελληνίδας.

Είναι ώρα να κατανοήσει το αμαρτωλό και αιματοβαμμένο ΚΚΕ, ότι καμία ύβρις δεν θα γίνεται ανεκτή και αποδεκτή εις βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών, καμία προσβολή της προσωπικότητας Ελλήνων Πατριωτών των οποίων η αγάπη και ο σεβασμός για την Πατρίδα και το Έθνος, τα Ιερά και τα Όσια της Φυλής, στοχοποιούνται από τους θλιβερούς, απογόνους και εκπροσώπους του κόμματος που αιματοκύλισε την χώρα , δίχασε τον Ελληνικό Λαό και επέφερε δεινά και ανείπωτο πόνο στην Ελληνική κοινωνία μετά το πέρας της Γερμανικής , ναζιστικής Κατοχής έως τις μέρες μας.

Στο Καταστατικό του  Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ  αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά ότι Πίστη μας είναι οι Αξίες του Έθνους, γνώμονάς μας το Εθνικό συμφέρον, στόχος μας η ευημερία του Ελληνικού Λαού  και η συνέχειά του εις το διηνεκές.

Αυτός είναι ο Εθνικός χαρακτήρας του κόμματος των ΕΛΛΗΝΩΝ που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ενός σύγχρονου πολιτικού Κινήματος που ενστερνίζεται τα ιδανικά του Έθνους, οραματίζεται την ανάκαμψη του Ελληνισμού  και  αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

Αυτή θα είναι η απάντηση σε όσους επιχειρούν με δόλια μέσα και μετέρχονται τις όποιες μεθόδους για να καταστρέψουν υπολήψεις και να στοχοποιήσουν ως μελλοντικά θύματα Έλληνες νομοταγείς πολίτες  έχοντας ως τελικό σκοπό  να ανακόψουν την πορεία όσων αγωνίζονται για την σωτηρία της Πατρίδος.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης