Μας πολεμούν, άρα πάμε καλά!

Έλληνες  12/12/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στο τραπέζι έχει πέσει τις τελευταίες μέρες η επέκταση της υποχρεωτικότητας αλλά και η τέταρτη δόση του εμβολίου αφού όλα τα συστημικά μέσα προετοιμάζουν τον ελληνικό λαό για όσα έρχονται.

Το πιο παράδοξο είναι ότι όσοι συμπατριώτες μας έχουν ήδη εμβολιαστεί με τις δυο δόσεις, αν δεν κάνουν και την τρίτη, θα θεωρούνται (!) και αυτοί ανεμβολίαστοι, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ζωή τους. Με καθημερινά "ρεπορτάζ" φόβου και εκβιασμού τα ΜΜΕ ελέγχουν τις συνειδήσεις αλλά και τις προσωπικές αποφάσεις των Ελλήνων.

Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: ποτέ θα σταματήσει όλο αυτό; Ουδείς μπορεί να απαντήσει με σιγουριά.

Δυστυχώς ένα αμιγώς ιατρικό θέμα έχει γίνει πρώτο θέμα στην πολιτική επικαιρότητα. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία φωνή λογικής στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης σε όσα τραγελαφικά ζούμε.

Αντίθετα, τα συστημικά μέσα με αφορμή ένα περιστατικό τις τελευταίες μέρες στο Αιγίνιο Πιερίας βρήκαν την αφορμή που έψαχναν για να ξεδιπλώσουν για ακόμα μια φορά το μίσος τους προς το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και την προσπάθειά του, αγνοώντας επιδεικτικά τόσο τα ίδια τα γεγονότα όσο και την ανακοίνωση του κινήματος που ξεκαθαρίζει ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν έχει καμία σχέση με το εν λόγω περιστατικό.

Τους υπενθυμίζουμε, ότι υπάρχει το καταστατικό του κόμματος που έχει κατατεθεί στον Άρειο Πάγο, το πλήρες Κυβερνητικό Πρόγραμμα που έχει επίσης αναρτηθεί καθώς και ένα πλήθος άξιων Ελλήνων που πλαισιώνουν αυτήν την προσπάθεια. Κάθε απόπειρα σπίλωσης και παραπλάνησης του εκλογικού σώματος είναι σίγουρο ότι θα αποτύχει. Θα είμαστε δυναμικά παρόντες στην επόμενη Βουλή για να διεκδικήσουμε τα δίκαια του Ελληνισμού!

Μας πολεμούν, άρα πάμε καλά. Ο αγώνας για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα συνεχίζεται αδιάκοπα. Δίπλα στους υγειονομικούς, δίπλα στους εργαζόμενους, στους ανέργους, στους φοιτητές. Δίπλα στους Έλληνες!

Γιώργος Μανούσος


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης