Μενίδι – Ασπρόπυργος: Γέμισαν ΕΛΛΗΝΕΣ οι δύο περιοχές!

Έλληνες  31/10/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε μια ακόμη πολύ επιτυχημένη δράση προχώρησε κλιμάκιο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ στο Μενίδι. Με τους πολιτευτές Ανατολικής Αττικής, Ιωάννα Καραδήμα, Παναγιώτη Κωστίδη, Δημήτρη Λαζαρίδη, την πολιτευτή Δυτικής Αττικής, Νάντια Μανουηλίδου και πολυπληθή παρουσία φίλων και νεολαίων του κόμματος κατέθεσαν Στεφάνι στο Μνημείο Ηρώων και τοποθέτησαν εκατοντάδες ενημερωτικά αυτοκόλλητα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Για μια ακόμη φορά, η ανταπόκριση των κατοίκων ήταν ενθουσιώδης καθώς σταματούσαν τα στελέχη των "Ελλήνων" και ζητούσαν υλικό και πληροφορίες για το κόμμα.

Η υποψήφια Ανατολικής Αττικής, Ιωάννα Καραδήμα δήλωσε: "Ήρθε ο καιρός για τα νέα όχι των Ελλήνων. Όχι στις εθνικές υποχωρήσεις. Όχι στην αντικατάσταση πληθυσμού. Όχι στην υποταγή στις πολυεθνικές και την φτωχοποίηση του Έλληνα.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ και στον Ασπρόπυργο!

Κατάθεση Στεφάνου έγινε στην κεντρική πλατεία του Ασπροπύργου από κλιμάκιο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ. Το Στεφάνι κατέθεσε η υποψήφια Δυτικής Αττικής, Νάντια Μανουηλίδου η οποία προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Στον Ασπρόπυργο, μια περιοχή με τεράστια κοινωνικά προβλήματα, οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα μπορούσαν πάρα να είναι δίπλα στον πολίτη. Στον πολίτη που αντιμετωπίζει την κρίση που προκάλεσαν οι άθλιες πολιτικές της ΝΔ και η υποταγή της στα ξένα οικονομικά συμφέροντα».


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης